Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nimimakunsa tietty kullakin, mutta kyllä loksahti suu auki, kun kuulin uusien naapureiden lasten nimet: Mico, Miro ja Milo.

Vierailija

Kommentit (22)

juttu kättäriltä Haikaranpesästä jossa se nuori äiti oli synnyttänyt kolmannen poikansa..Pojat olivat: Damien, Darien ja Darius ! ! !

Aivan kammottavat nimet ja niin samanlaiset!

Ei siis osaa sanoa ärrää vielä... Olispa hauskaa, jos isoveljellä olisi " sama" nimi oikeasti... Itse en antaisi noin samanlaisia nimiä lapsille. Enkä tykkää c-kirjaimen käytöstä supisuomalaisten nimissä. Antaa vähän halvan vaikutelman. Mutta jos nimi olisi Miko niin se olisi kiva.

julkisesti luettavassa paikassa on AIVAN sama asia kuin joku tulisi teille kotiin ja tokaisisi välittömästi: Ai miten oksettavat verhot! ja mikä matto, voisko mauttomampi olla! Tai samat kommentit esim ulkonaköäsi kohtaan. Joten: hankkikaa jostain tunneäly ja sivistys.

Olipa tänään yhdessä kuolinilmoituksessa ukkia surevat lapsenlapset nimeltään Mia, Tia ja Ia (tai jotain sinnepäin) sekä Mikaela, Matias ja Mariela eli turhankin samankaltaiset kaikilla.terveisin Saara jonka sisko on Siiri eli revippä huumoria samankaltaisuudesta.

kastettuna Riina Anniina, jonka sikot olivat Ina, Nina ja Ida. Äidin nimi Niina.Huom. itse ovat laittaneet nimensä lehteen muiden arvosteltavaksi, onko se täällä sitten kiellettyä?

Että siinä mielessä on ihan sama, vaikka nimissä onkin vain kirjaimen ero.Ja mäkin luulen, että tää on provo. Vaatii aikamoista pokkaa alkaa haukkua naapureita täällä tunnistettavasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat