Kuinka monta kertaa viikossa noin 1v käy pesulla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ihan vain mielenkiinnosta ajattelin kysellä, miten muilla käydään suihkussa/kylvyssä/saunassa?Meillä käydään kylvyssä pari kertaa viikossa ja saunassa yleensä aina lauantaisin...

Toki pyllypesulla käydään joka päivä ainakin kerran!

Kommentit (10)

Meidän Saara täyttää n. kolmen tunnin kuluttua vuoden =) Päivittäin käydään pyllypesulla kakkoshädän jälkeen. Muuten suihkussa viihdytään 2-3 kertaa viikossa, saunassa ei ole vielä käyty. Kesällä helleaikaan käytiin suihkussa päivittäin, välillä jopa kaksikin kertaa kun oltiin niin hikisiä.Tansku, muksut & vaavi rv 31+3

Meidän 1,5-vuotias käy kerran viikossa saunassa ja pari kertaa viikossa suihkussa, kolmesti siis kokopesulla. Peppu pestään aamuin illoin ja tietysti kakan jälkeen. Kädet pestään ulkoleikkien jälkeen / ennen ruokailua ja kasvot aamuisin sekä ruokailun jälkeen, jos on ruokaa pitkin naamaa.

3-4 krt kylvyssä,aamuin illoin pyylypesu ja kasvot,aamuin illoin hampaitten pesu aamuin illoin ja tietysti kakkoshädän jälkeen pestään pylly ja talkkia.Pojalla on atopiaa niin joudumme tarkkana olemaan ettei löträillä.=)Saunassa ollaan käyty pari kertaa ja meijän vesipeto on hulluna!Poika 1,5.vuotta.

Kylvetetään pari kertaa viikossa, kerran viikossa ollaan uimassa. Siellä myös istutaan lauteilla. Vähän tietty tarpeen mukaan, jos sotkee ruuan kanssa kovasti, kylvetään useammin. Pylly pestään aamulla ja illalla sekä kakan jälkeen. Kädet ja kasvot huudotaan ruokailun jälkeen, jos tarve vaatii.

käy jokailta suihkussa,saunassa ehkä kerran vkossa.Pyllypesu aamusin ja aina kakan jälkee..Typy tykkää suihkutella ni siks on otettu iltatavaksi :-)

vanhimmat tytöt (5v ja 3v) lutraavat joka ilta vesipunkissa. samassa syssyssä käy 1v myös iltapesulla, eli joka ilta jollakin pesulla. joskus istuu kylpyvadissa kotvasen ja joskus suihkussa... saunassa n. kerran viikossa.

Käy kylvyssä kaksi kertaa viikossa. Saunassa on käynyt huimat kaksi kertaa ja tykkää kovasti! :) Pylly pestään aamulla ja illalla sekä aina kakan jälkeen. Muuten huuhtastaan käsiä, kasvoja sekä muualta aina tarpeen vaatiessa.

ja pyritään käymään suihkussa/kylvyssä 3-4krt viikossa. Torstaisin aina saunassa. Ei viitistä joka päivä kylpeä vaikka tyttö kyllä kävisi mielellään, koska hällä on taipumusta erittäin kuivaan ihoon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat