Voiko oma vaisto sanoa, että raskaudessa ei ole kaikki hyvin?

Vierailija

Menossa ollaan rv10. Alku-ultrassa on jo käyty, hieno syke löytyi. Nyt olen kuitenkin sairastanut keuhkokuumetta 2 viikkoa ja paino on laskenut kolmisen kiloa. On alkanut tulemaan sellainen " outo" tunne, että sikiön kehitys on taatusti pysähtynyt. Seuraava ultra vasta 2 vkon kuluttua, enkä kehtaisi sitä ennen olla ultraa vailla. Kun mitäs sitä pystyisi edes tekemään, jos ei elämää enää löydy... Vaikea olla! Asiasta ei voi kenenkään kanssa puhua, kun ei olla kerrottu vielä raskaudesta. Mies sanoo vaan, että älä aina höpötä siinä...

Kommentit (9)

vaisto on ollut oikeassa ja pari kertaa on ultrassa todettu sikiön kuolleen.Kyseessä siis ollut alkuraskaus molemmilla kerroilla. Sen vain tunsi että jotakin on vialla.

että onko vauvalla kaikki hyvin, mitä erinäisemmistä syistä tai ihan ilmankin syytä. Kai se on ihan normaalia, että lapsensa puolesta jännittää. Ei kannata antaa pelolle ylivaltaa, vaan myös nauttia raskaudesta. Useimmiten kaikki menee aivan hienosti!

Itselläni esikoista odottaessani oli vahva tunne, oikeastaan tieto, siitä että kaikki ei ole hyvin. Kukaan ei uskonut " vaistoani" , koska UÄ:ssä kaikki näytti olevan hyvin. Synnytyksen alkaessa vk.33, olin vain helpottunut siitä, että saisin vihdoin tietää mikä on vialla. Onneksi ei ollut mitään todella vakavaa, (senkin vaistosin.) Kakkosta odottaessa en pelännyt minkään olevan vialla, silti löytyi pieni ja vaaraton sydänvika, jota seurataan edelleen. Junnu nyt 11v.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat