Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Laitan tämän kysymyksen tänne, vaikka poika, jolle huonetta ollaan laittamassa, on jo 7 v. Täällä on enemmän kävijöitä kuin tuolla koululaispuolella. Mies menee varmaan tänään maalikauppaan, joten viime hetkillä kyselen.Ollaan mietitty, että jos laitettaisiin seinät vaalensinisiksi, mutta onko se jotenkin liian tavanomaista? Mietin sitäkin, että entä jos yksi seinä olisi tummempi tms. Eilen ompelin huoneeseen verhot. Poika on innostunut motocrossihommista, joten löysin motocrossikuvioista kangasta. Hyvin vaaleat on väriltään eli niissä on hyvin vaaleansinistä ja vaalean harmaata. Motocrossit ja pyöräilijät on tummia.Kiva, jos joku osaisi/jaksaisi kertoa ideoita.

Kommentit (4)

Meidän lapsi on kylläkin 1-vuotias tyttö, mut aattelin silti laittaa tän idean. Me maalattiin kesällä neidin huoneen alaosa seinistä vaaleanroosalla ja yläosa valkoisella, maalien rajakohtaan laitettiin ihan liiman ja tapettiliisterin sekoitukella boordi. Boordissa on isoja kukkia ja väri on tummemman vaaleanpunanen ja hieman kohokuvioinen. Tuli tosi nätti huone!Aattelin et teillä vois käydä esim. vaaleansininen ja valkoinen ja sit vaik joku motocross-aiheinen boordi.Eikun vaan koklaamaan. Ja jos tulos ei miellytä, ni maalatahan voi aina uudestaan. Siks mekin uskallettiin kokeilla.Toivottavasti oli ees jotain apua!Kangaka

... ja piti vielä lisätä vähän....Maalasimme siis tyttömme huoneen violetiksi ja kastelimme hänen kädet samaan violettiin maaliin ja painelimme käden kuvia sitten valkoiselle seinälle. Tyttö oli silloin 1v. ja oli ihan innoissaan tästä jutusta, voin kuvitella, että isommatkin lapset tykkäävät kun saavat " sotkea" luvan kanssa!Kengu

Soitinkin jo miehelle, että älä ostakaan vielä sitä maalia, vaan mietitään vielä ;-). Aikoi hakea jotain oppaita maaliliikkeestä. Kiitos vinkeistä!

Heippa Neronja!Me maalattiin kesällä juuri makuuhuoneiden seiniä, kun muutimme uuteen asuntoon. Maalasimme muut seinät valkoisiksi ja aina yhden seinän erivärisellä kuviointimaalilla (vaaleansininen, violetti ja harmaa). Telan päällä oli sellainen muovipussi, joten jäljestä tuli epätasainen ja oli mielestämme siksi helppo maalata. Tuollaisia teloja saa ostettua valmiina, mutta tavallisen telankin päälle voi laittaa hedelmäpussin päälle.Rohkeasti vaan kokeilemaan ja vetelemään telalla seinille. Kaupoista saa kyllä ohjeita tätä varten kun osaa kysellä.Maalaaminen onnistuu paremmin kahdestaan. Ensin maalasimme seinän tavallisella telalla vaaleammalla sävyllä ja annoimme kuivua. Sitten tavallisella telalla tuo koristeväri seinään ja heti sen perään pitää vedellä sillä muovipussitelalla päälle. Tikkurilan sivuilta ainakin löytyy tähän ohjeita.Mielestämme tuli tosi kivat seinät!KenguTämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat