Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Toivottavasti gallup tulee oikealle palstalle.

1. Minkä merkkisiä kaksostenrattaita olette ostaneet?

2. Minkä ikäinen lapsi vauvan lisäksi istuu rattaissa?

Kommentit (10)

lapset ostohetkellä 1kk ja 1v10kk, nyt 9kk ja reilu2,5v. Hyvin ovat pelanneet ja tyytyväisiä ollaan oltu. Talvella panin vauvalle novan pehmeän kantokassin (ilman tukipohjaa).

ostettiin keväällä kakkosen syntyessä, esikoinen silloin 1 v 7 kk. Vauvalla keväällä vielä pehmeä kantokoppa, nyt ei enää mahdu. Esikoinen (nyt 2 v 3 kk) matkustaa omassa ratasosassaan kasvot menosuuntaan, ja vauvalla (8 kk) on koppa siten että on kasvot rattaiden työntäjään päin. Mielestäni tosi kätevä systeemi.

mutta ei enää vauvaa kyydissä, vaan vauvastamme on kasvanut jo 1 v 8 kk ikäinen pojanvesseli, ja kyydissä usein myös isoveikka 3 v 3 kk.

Hyvät rattaat ovat olleet, ja nyt toivotaan uutta kyytiläistä niihin :)

vauveli nyt melkein 4kk ja esikoinen 2v 2kk.Ja aikas surkimusrattaat ovat Emmaljungan yksösrattaiden jälkeen: kuomu ei suojaa tuulelta ja tuiskulta, turkasen raskaat työntää, tavarakoriin ei mahdu mitään... mutta voittaa emmaljungat kuitenkin kapeudessa: näillä rattailla pääsee kauppoihin, joiden ulko-oviin jää emmaljungan tuplilla kiinni :)

meillä lapset 6kk ja 1v10kk. Tyytyväisiä ollaan oltu. Painavampi tosiaan kuljettaa, kun lapset selkä menosuuntaan, mutta toisinpäin tosi kevyet. Ja neppareillakin on tarkoitus, mitä nimin.maitopossu ihmetteli. Eli " ylimääräisiin" neppareihin meillä ainakin käy jalkapeitto. Hyvin suojaava kuomu, minkä voin kohta taas todeta kun lähden tonne tuiskuun työntämään, kun neuvolassa käynti kohta..

Lapset 1v8kk ja 2,5kk.

Eivät hintansa arvoiset,en suosittele.Runko on ihan pilipali oikeasti!Heittoaisalla ei ole mitään tekoa,koska ovat järkyttävän raskaat työntää selkä menosuuntaan jos painavammat kyytiläiset.Lisäksi heittoaisa on muutenkin huono;lukitus ei pelaa ja kankaat jäävät väliin.Jarrusysteemi aivan prototyyppi vielä:loksahatavat kiinni välillä epätasaisessa maastossa ihan itsekseen ja muutenkin hölskyvät.Jalkapeitteen kiinnitys ihan onneton,koska neppareille ei omia vastakappaleita.Kuomussa myös yhdet ylimääräiset nepparit joille ei vastakappaletta.Turhia taskuja ja hienouksia joilla ei oikeasti tee mitään :-(.Todella suuri pettymys emmaljungan classic edgen jälkeen!!

nyt pojat 2v ja 6kk ja hyvin ovat toimineet, olen ollut todella tyytyväinen. En tarvinnut mitään heittoaisaa joten en siitä tiedä mitään. Jarrukin toimii loistavasti. Pois en vaihtaisi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat