Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

nyyh..on morkkis kun laitoin pojalle vaan valikausipuvun ja lenkkarit..sentaan laitoin kaulaliinan.lampiman pipon ja toppakasineet

Vierailija

ei vaan tajunnut kun en seuraa uutisia että oli noin kylmä ja kun itse tarkenee syystakissa ja kengissä.ohuet sukkikset piti kyllä laittaa..

ei se lapsikaan näyttänyt erityisen kylmissään olleen,pitää kai huomen aamuna laittaa enemmän vaatetta?mitäköhän huomiseksi on luvattu..

Kommentit (14)

Muuten pitäis kyllä pärjätä, on välikausihaalari, villahaalari, paksut rukkaset, kunnon pipo ja kengät. Mutta kaula paljaana raukalla. : ( Toivottavasti niillä on jotain kauluria lainata päiväkodissa.

pelkissä farkkutakeissa ja collegepaidoissa. Kaksi lapsista oli flunssaisia, mutta äiti ei juuri välittänyt - ap, sinä osaat sentään potea morkkista!

Vai 5:llä oli toppapuku, ihan tarkoituksella katsoin kun täällä oli siitä jo eilen puhetta (tai onlinella). Hyvin lapset tarkenivat, eikä sisälle tullessa kukaan ollut kylmissään, vaan aivan lämpöisiä.Tottakai jo vähän enemmän päällä, ihan ei pelkkä trikoopaita riitä. College-asu tms oli aivan mainio yhdistelmä välikausipuvun kanssa. Lapset ovat yksilöitä ja erilaisia, mutta pääsääntöisesti tänään ei tarvinnut paksumpaa päälle.Paikkakunta Espoo.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat