Lasten kokoa UGG-saappaat, mistä?? Tai edes vastaavat...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko tälläisiä missään myynnissä enää?Viime talvena varmaan olisi hyvinkin löytynyt, mutta entäs nyt? Olisivat vain kivat tytöllä, joka muutenkin tuskailee pukemisensa kanssa... Kunnon Goretexin kun jo löytyvät. :)

Kommentit (12)

olivat vielä enemmän aidon oloiset, niissä kun ei ollut noita naruja. tosin, riippuu minkä kokoisia haet. jos oikein muista, oli siellä isompien lasten puolella, ettei ihan pienimpiä kokoja ollut.

hyvä jos tykkäsit noista petipataponin saappaista! Meinasin tilata ne samat, kunnes sorruin zarassa tummanruskeisiin ihaniin nahkasaappaisiin. :))

Tuolla Ebayssakin näytti olevan aika läjä tarjolla, mutta pohjista ei oikein tiedä... Katselin hintoja, jotka olivat aika huokeita - saakohan sillä hinnalla kengät, joissa olisi kunnon luistamaton pohja? Typykkäni on vauhdikas tapaus, ja pitämättömät kengänpohjat talvella tuntuvat aika itsetuhoiselta ajatukselta. :/Ovat tosiaan " so last season" , siksi ajattelinkin, että voi olla hankala löytää enää. Toisaalta 3-vuotiaallani ei ole mitään käsitystä muodista, pää-asia on , että vaatteet saa helposti päälle itse, kun auttaakaan ei oikein saa. Ja itsekin ajattelin uskaltautua omieni kanssa hiekkalaatikon reunalle, niin mukavat tossut ovat kyseessä! ;))Stockalle siis!


samapa kai tuo, kun erilaisia (talvi)ulkokenkiä on tullut haalittua jo 8 paria tytölle. ja muutamat odottamassa kevättalvea...kokoa suuremmat siis.

Tiethän ovat pääasiassa aurattuja, eli kai noilla silti pystyssä pysyy...;)


Vaikka ovatkin jo " SO LAST SEASON" ;)!!!, Niin ihan suloisilta näyttivät ja voihan niitä joskus pitää...muiden kenkien ohella.

Ihan söpöiltä näyttivät, kun farkut oli tungettuna sisään.

Lapsilla niitä ei ole niin paljon näkynyt, että voi sitten välillä vaihtelun vuoksi pitää. Taitavat kyllä jäädä aika vähälle käytölle, kun ovat niin selkeästi pakkaskelin kengät, eivätkä kestä likaa yhtään...http://clothes.search.ebay.co.uk/ugg_Girls-Shoes_W0QQcatrefZC11QQfromZR4...

Mutta tosiaan, oletko tsekannut Stockan? Stadin Stockalla on ainakin ollut Kangaroosin vaaleanpunaisia Ugg-tyylisiä kenkiä. Pisti silmään juuri tuosta " so last season" -syystä;) Ei sentään, ne on ihan söpöjä, mulla vaan on jo niin isoja lapsia, että pitää yrittää epätoivoisesti esittää katu-uskottavaa;)Lottis

Aika tosi söpöt, ja oli pieniäkin kokoja... Muistaakseni oli vaaleanpunaiset, joissa jotain nauhoja ja karvaa varressa, vaikea kuvailla (enkä edes enää tarkkaan muista, kun itse päädyin niihin Gapeihin... helposti meni netin kauttakin ja nopeasti tulivat kotiin.)

ebaystä ja olivat aivan ihanat. Tyttäreni rakastui niihin, koska ne on niin mukavat jalassa. Ja mun mielestä edelleen ihan muodikkaat, mutta makuasia ;-) Netistä jos ostat niin kannattaa pyytää kengän sisämitta, sen avulla koon määrittäminen on suht helppoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat