Vierailija

esim. Platanias, Alcudia jne.



Ja älkää sanoko että se kun on niin helppoa. Ihan yhtä helppoa on matkustaa johonkin muuallekin kuin noihin hotelleja täynnä oleviin turistirysiin.

Kommentit (8)

kuten Patong, Karon, Kata, Khao Lak jne. vaan voi mennä vaikkapa Udon Thaniin siihen 5 tähden hotelliin.



Samoin Espanjassa vaikka La Galeraan eikä Torremolinokseen.



Koko Thaimaa ei ole mikään turistihelvetti kuten ei ole koko Espanjakaan tai Kreikkakaan.

Lapsistakin on kivaa puhua suomea, enkku on niiiin vaikeaa. Ihanaa olla perse persettä vasten toisen suomalaisen kanssa rannalla. Kyllä sitten turistirysässä on ihana ja turvallista olla. Eipä tule kieliongelmia=)))

Eiköhän meistä vähän jokainen ole hurjassa nuoruudessaan kiertänyt samoamassa Indonesian viidakkoja ja Intian koskemattomia rantoja. Nyt kolmekymppisenä kun on lapsia, tekee todellakin jopa tällaisen kaiken nähneen mieli mennä jonnekin helppoon, mukavaan ja lämpimään paikkaan rentoutumaan. Lapset tykkäävät ihan perusjutuista, ja vaippaikäisen kanssa on ihan turha kuvitella lähtevänsä jonnekin kärpäsenkakkasaarelle tuhannen kilometrin päähän sivistyksestä.

ja se että ei matkusta noissa suosituissa junttikohteissa ei tarkoita että tarvitsee lähteä johonkin syrjäiseen paikkaan. Esim. Thaimaassa yms. voi lomailla ihan siinä hienossa 5 tähden luksushotellissa joka ei sijaitse jossain turistikeskuksessa.

sitäpaitsi en kestäsi yli 6 tunnin lentoa lasten kanssa. haluan itsekin olla lomalla enkä tsempata uuden paikan ravintolaruokien /kauppaetsintöjen /suunnistamisen kanssa. kai se on keski-ikäisyyttä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat