Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko mielestänne 3-vuotiaalla käyttöä 2-osaiselle toppapuvulle? Meillä on pääsäätöisesti ulkoiluun ja hoitoon Reimatecin haalari ja kauppa- ja kyläreissuille duffeli. Viimetalvinen Reimatec toimii vielä ainakin tämän syksyn kokonsa puolesta varahaalarina.Nyt saisin kaverilta edullisesti hyväkuntoisen 2-osaisen Remun toppapuvun. Mutta en oikein keksi sille käyttöä :) Missä olette sellaista tarvinneet? Kannattaako ostaa kaappiin pyörimään?

Kommentit (3)

Meidän 2, 4 ja 10-vuotilailla pojilla on jokaisella duffelit, kaksiosaiset reimatecit ja reimatec-haalarit. Keksin kyllä jokaiselle tamineelle talven aikana paljon käyttöä.Joskus on tilanteita, että duffeli tuntuu vähän liian hienolta ja haalari on ihan kurassa tms, niin silloin on kaksiosaisen puvun paikka. ;)

kaksiosaista pukua Reimatec-haalarin ja duffelin lisäksi. Aion laittaa puvun lapselle päiväkotimatkoja varten. Haalarissa emme kulje kotimatkoja, koska haalarit voivat olla päivän ulkoilusta vielä märät/kosteat/kuraiset siinä vaiheessa, kun lapsi haetaan kotiin puolenpäivän jälkeen. Duffeli + ulkohousut kävisivät myös, mutta eivät joka säälle. Ostoslistalla siis kaksiosainen kosteussuojattu puku.

lapsilla on toppahaalarit ja sitten takki + kahdet housut. esim. kolme vuotiaalla on 104cm takki ja 98cm sekä 104cm housut. Eli on kasvun ja vaihdon varaa. Hienostelu hommat on sitten vielä erikseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat