Onko mielestänne epäilyttävää jos 36v. poikamies lähtee yksinään muutaman viikon lomaalle Thaimaaseen?

Vierailija

Kommentit (19)

... mutta sinne Turkkiin menee niin Suomen kuin muidenkin maiden naiset saamaan tätä lantion sisäistä hierontaa.... JA ilmaiseksihan sitä Turkin poijat antavat...

niitä uskollisiakin miehiä on olemassa, ei kaikki petä puolisoaan heti tilaisuuden tullen. Joten älä yleistä TAAS, että kaikki tekee sitä. Itse et varmaan käy missään matkoilla yksin ??? Muistathan käyttää kumia =)))

Painota miehellesi että käyttää ehkäisyä...et kai itse halua HIV:ä? Sairaanhoitajana olen näihin Thaimaan matkaajien vaimoihin nimittäin törmännyt!

Miksi pitää aina epäillä pahinta? Joitakin saattaa esim. historia ja uskonto kiinnostaa ja haluaa nähdä näitä kuuluisia paikkoja. Thaimaastahan voi kätevästi poiketa esim. Angkor Watissa.

Mieheni lähtee helmikuussa 3 viikoksi Thaimaaseen kaverinsa kanssa. Ei kaikki pane siellä aamusta ilmaan....jos sitä pelkäät. Jotkut ihan lähtee Thaimaaseen ihan ilmaston ja paikankin takia.

Pahinta on tietysti lapsiprostituutio, mutta ei naístenkaan ostamista voi puolustella. On ihan eri asia kun 2 tasavertaisessa asemassa olevaa ovat yhdessä kuin se että käyttää hyväkseen toisen, jopa lapsen ahdinkoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat