Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Frederikilä ja Maryllä on jo lapsenvahti, vauva viikon ikäinen.

Vierailija

Iltasanomien nettisivulla kävi ilmi...

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

KAIKKI äidit ovat oikeutettuja saamaan kodinhoitajan kotiin (siis ihan kunnallisen) synnytyksen jälkeen. hoitaja on koko päivän ja olikos se nyt viikon tai kaksi. En muista, yksi hollannissa asuva tuttu kertoi. Hoitaja sitten vaihtelee vaippoja, hoitaa vanhempia lapsia, siivoaa, käy kaupassa.

Vierailija

Kuninkaallisissa piireissä se, että " Hoitaa lapsen itse" tarkoittaa varmaankin, että imettää ja vaihtaa jokusen vaipan silloin tällöin eikä lapsi vietä hoitajansa hoivissa 8 h päivässä.Ei varmaankaan kirjaimellisesti kaikkea vauvanhoitoon liittyvää... Tuskinpa Mary keittelee tutteja ja tuttipulloja, pesee pyykkiä jne.

Vierailija

Mary varmasti hoitaakin lapsensa " itse" kuten on sanonut, mutta kuninkaallista mittakaavaa tuskin voi verrata jonkun Suomen peräkylän äipän kotiäitiyteen... Mary on pop!

Vierailija

lapsiensa hyväksi. johan sanoo järkikin, että lapsi tarvitsee äitinsä hoitamaan, ei mitään lastenhoitajaa! Jos on niin vaativa työ, ettei voi muutamaa vuotta ottaa vapaata, niin kannattaa sitten pitäytyä sillä uralinjalla!Ei kuninkaallisuus ole mikään ihme juttu nykyään. Ennenkin on rakkauden vuoksi luovuttu kruunuista. Kuninkaallisuus on huono tekosyy luistaa lapsenhoidosta! Jo on kumma tuo monarkia, jos ei voida äidille äitiyslomaa antaa! Ihan perseestä!!!Jos vanhemmat tarttee apua lapsenhoidossa muista syistä, niin siitä sitten vaan. Mutta ura kuninkaallisena ei ole pätevä syy, se on valinta!!! Varsinkin sukuun naidulle.

Vierailija

ne julkkisten ja kuninkaallistenkin vauvat tarvitsisivat yhtä lailla äidin rakkautta ja jatkuvaa läheisyyttä kuin jonkun peräkylän mammankin. Ei ne kuninkaallisten vauvat vielä ymmärrä, et missä asemassa he ovat. Eivätkä he lasten hoitoon tarvitsisi vakituista työntekijää vielä moniin kuukausiin...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat