Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minua inhottaa kun joulukorttien joukossa on taas noista lapsista otettuja kuvia tonttulakit päässään

Vierailija

viime jouluna tuli ihan 6 perheeltä,ja totta puhuakseni joissakin lapset näyttivät ihan idiooteilta ja omituisilta misot mollottavat silmät ja virne päällä,,,,,,,,,yäk

Sivut

Kommentit (26)

Joskus ihan valmiita painettuja ja toisinaan itse tehtyjä leikkaa ja liimaa ja koristele-periaatteella. Tänä vuonna ajattelin, että varmaan jo ihmisiä kyllästyttää noi meidän tenavat. Lähetänkin tavallisia Tiimarin kortteja. Aina olen osan korteista ostanutkin kaupasta ja vain lähimmät ovat saaneet lapsi-kortteja. Tänä vuonnapas ei saakaan kukaan.

On siistiä nauraa, kuinka pelleiltä kersat näyttää tonttulakit päässä silmät itkuisina. Buahhahaa! OIkeasti, pilkkaa niistä korteista vaan tehdään!

Meillä ainakin tykättiin kun lähetettiin muksuista sellainen kuva, erikseen jopa kiittelivät jotka ei ollut lapsia vähään aikaan nähnyt.

Toivottavasti et ole mun tuttu ja minä olisin sulle sellaisen lähettänyt?

Omista lapsista ei ole tullut koskaan mieleenkään lähettää kuvakortteja. Ei meitä ainakaan kiinnosta pätkääkään miltä kavereiden / vieraampien sukulaisten lapset näyttävät. Joskus on jopa kuvin ollut KESÄLLÄ otettuja otoksia! Suurin osa kuvista on hyvännäköisiä vain omien vanhempien silmissä..

Kaikki kun eivät ole valokuvaajia eikä kaikki lapset ole kuvauksellisia. Silloin mielestäni kannattaa jättää väliin nämä kuvakortit. Hyvä kortti on kaunis, se ilahduttaa tai sitten se on esteettisesti puhutteleva.

T. Itse lähetän vain kauniita kortteja (myös kuvakortteja)

Otat kuvia, teetät parhaimmasta valmiit joulukorttikuvat, ei sen kummempi homma.Vai kuulutko siihen joukkoon, jotka ei lähetä kortteja lainkaan?

Hauskaa havaita, että tuo tai tämä lapsi on alkanut saada äitinsä/isänsä piirteitä.Tonttulakkia ei tietenkään ole pakko lapsen päähän laittaa kuvaan jollei sitä halua. Meillä miehen kotimaassa tunneta tonttuperinnettä (vaikka länsimainen kristitty maa onkin) ja tonttuhattu aiheuttaisi siellä vain ihmetystä, joten lapset poseeraavat kuvassa paljain päin, joku joulukynttilä, enkeli tms. kädessään tai muuten jouluisessa ympäristössä. Aina olemme saaneet positiivista palautetta korteistamme varsinkin ulkomaan-sukulaisilta!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat