Montako huonetta teillä on, montako tarvitsisitte, mihin tarkoitukseen? Miksi ette hanki?

Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

yks lisähuone olisi tarpeen jotta saisin oman makuuhuoneen. Nukun olohuoneessa nyt ja poika makuuhuoneessa. eipä ole rahallista mahkua isompaan asuntoon. Nytkin asutaan kaupungin vuokra-asunnossa

Vierailija

Tällä hetkellä meillä on 3 mh, olohuone, tv-aula, keittiö, khh, sauna ja 2 wc.Tarvetta olisi yhdelle makuuhuoneelle lisää ja erilliselle ruokailutilalle. Muuten ei tarvita erityisesti lisää huoneita, vaan isommat neliöt.Saamme pian haluamamme, koska rakennamme omaa taloa:)

Vierailija

Lisäksi isot aulat ala- ja yläkerrassa (sinänsä ihan hyödyttömiä, oisi siihenkin voinut miettiä pohjaa niin et ois saanut lisähuoneen..) ja khh + sauna. Pakosti ei tarvita lisähuoneita (1 aik + 1 lapsi) mut jossain vaiheessa olisin haaveillut työhuoneesta -> tietysti yläkerran aulasta sellaisen vois tehä - tosin vähän rauhaton.

Vierailija

poika nukkuu yksin makkarissa ja me olkkarissa kun yhteisnukkumisesta ei tule mitään...ei vaan ole löytynyt sopivaa isompaa asuntoa ja vielä mietitään ostetaanko parempikuntoinen vai huonompikuntoinen ja rempataan vai kituutetaanko tässä ja rakennetaan...en tiedä

Vierailija

Alakerrassa iso olkkari, ruokailutila keittiön vieressä, työhuone, sauna, kylppäri, khh ja wc. Ylhäällä makkarit. Lapsia on kaksi, joten vielä olisi yksi huone vapaana kolmannelle ipanalle. Tilaa on just sopivasti. Rakastan sisustamista, joten myös siksi on kivaa että on iso talo..

Vierailija

talon laajennuksen seurauksena meillä on keittiön lisäksi 7 h ja riittää kyllä meille. Ei nyt ihan noin montaa olisi tarvittukaan, mutta halusimme laajentaa taloa ja saada vähän modernimpaa ja tilavampaa ilmettä vanhaan taloomme, ja sitten kaupan päälle jäi noita vanhan talon pienempiä huoneita.Yksi on takkahuone, yksi tilava oh, 2 mh, 1 tv-huone ja kahdesta muusta ei vielä tietoa, mikä niiden funktio olisi. Luultavasti työhuone ja vierashuone.

Vierailija

ja meillä on 3h+keittiö...ja ihan oma asunto....tilaa riittää...mutta haemme silti isompaa tai jos ei löydy sopivaa niin alamme rakentaa uutta. Vauva tulossa ja oishan se kiva jos ois oikee kunnolla tilaa...

Vierailija

Alle 60 neliötä, 2 makuuhuonetta ja tupakeittiö. 2 aikuista, lapsi ja toinen tulossa. Ainakin yksi huone saisi olla lisää työhuoneeksi, kun työhuoneesta täytyy tehdä vähitellen lastenhuone.Jos saisin mitä haluaisin, ottaisin myös saunan ja kodinhoitohuoneen. Mutta tällä asuntojen hintatasolla haaveeksi jää. Ja meitä on sentään kaksi akateemisesti koulutettua vanhempaa, mutta kun työtilanne on mikä on, pätkätöitä ja työttömyyttä ja surkeat palkat.

Vierailija

Isot keittiö, eteinen ja olohuone.. kolme pienempää makuuhuonetta.. kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, iso erillinen yksiö keittiökalusteineen.. molemmissa päissä vessa..Ja kahden hengen talous eikä vauvaa näkyvissäkään :(

Vierailija

Sitten olisi molemmille lapsille oma huone ja vielä työhuone. Mitä luksusta. Kyllä tästäkin saa pulittaa vuokraa ihan kiitettävästi, joten ei isompaa näkyvissä tällä hetkellä. Omaa ei haluta ostaa vielä, jos tulee paikkakunnanvaihdos eteen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat