Onpa ahdistuneen oloinen pariskunta Sunnuntaivekkarissa.

Vierailija

Varsinkaan mies ei vaikuta tasapainoiselta. Nainen näyttää pelkäävän tätä.

Kommentit (11)

Arka lapsi joka ei ole saanut avata suutaan ja puolustaa itseään. Ankarasti kasvatettu kristillisessä perheessä jossa mies on " pää" nainen sivuseikka. Pappi on jotakin ihmeellistä jolle ei sanota poikkipuolista sanaa. Rakastui tietysti pappiin jolta sai vastarakkautta. Vanhempien vastuu ettei uskalla olla " normaali" aikuisena. Hänellä on omia kuvitelmia siitä millainen papin vaimon tulee olla. Hän ei yllä näihin omiin tavoitteisiin ja sairastuu henkisesti.Mies joka on pappi tiesi jo opiskeluaikanaan että hänellä tulee olemaan valta ihmisiin. Hän on se joka voi käyttää valtaansa väärin heikkoihin ihmisiin. Häntä kunnioitetaan koska hän on kirkon mies. Myöskin vaimon tulee tehdä niin papin kuvitelmissa.Suora seuraus siitä kun yritetään olla sitä mitä todellisuudessa ei olla.

Hoksasivat viimmein mistä kenkä puristaa. Nainen edelleenkin pelkää itsensä paljastumista eikä uskalla sanoa muuta kuin kyllä ja ei.

Vaimo saanut selviytyä itsekseen ilmeisesti ilman iminkäänlaista tukiverkostoa vierailla paikkakunnilla. Molemmat sairastaneet. Tuommoista elämää en kestäisi. en olisi suostunut moiseen.

Rivien välistä luettuna nainen antoi ymmärtää että yksin piti lasta hoitaa.

Mies on saanut kasvatuksen, että se on naisten hommaa eikä papin pidä vaihdella kakkavaippoja. Ei soveliasta ei. Hisukka tuo nainen on ollut ikänsä. Taustalla saattaa olla naisen mustasukkaisuutta miehen asemasta yhteiskunnassa. Se että yhden lapsen hoitaminen on ylitsepääsemätöntä kertoo kykenemättömyydestä sopeutua äidin rooliin. Apua ei hakenut, varmasti syystä että se olisi ollut häpeällistä pappin perheessä. Unohti itsensä koko rumbassa. Kulissi avioliittoksi kutusutaan tällaista liittoa. Kulisseja pidetään pystyssä väkisin. Roolit oli kumallakin hukassa. Nainen oli sairaampi kuin mies.

vihonviimeinen johon suostuisin. Mikähän se tilanne nytkään mahtaa olla, tuskin normaali. Äijä on jollain konstin saanu muijan luuleen et nyt ollaan normaaleita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat