Onko toista kertaa naimisissa olevat onnellisempia kuin ekaa kertaa olevat?

Vierailija

Onko toinen liitto oikeasti onnellisempi kuin eka, vai miksi nämä kestävät kauemmin?Kommentit (3)

Voihan olla että tuntee itsensä paremmin eikä ole niin epärealistisia odotuksia kumppanilta ja yhteiselämältä. Menossa vasta ensimmäinen avioliitto niin paha sanoa ;)

Lähipiirissäni on useampi ihminen jolla takana pitkä avo/avioliitto josta ovat eronneet noin 25-30v ja sitten löytäneet uuden rakkauden. Kaikki me olemme tosi onnellisia vaikka uusissa suhteissakin on jo eletty useampia vuosia.

Kun nuorena alkaa perustaa perhettä tai vakavaa parisuhdetta sitä harvoin tuntee edes itseään saati sitten osaisi ottaa toisen huomioon juuri sellaisena kuin hän on. Nuorten parien suhteissa ollaan usein riippuvaisia niin rahallisesti kuin henkisesti lapsuuden kodista mikä aiheuttaa aikaa myöden painetta ja stressiä parisuhteeseen. Kantapään kautta fiksut oppivat aina. Jotkut eivät sitenkään.Itse voin ainakin sanoa että nykyisessä suhteessani, joka alkoin noin vuosi eron jälkeen nuoruuden rakkaudesta (olimme yhdessä 7v ja 2 lastakin ehdittiin tehdä), tunnen joka päivää syvää rakkautta ja kunnioitusta kumppaniani kohtaan. Tunnen myös saavani häneltä rakkautta ja kunnioitusta. Toki olemme välillä asoista erimieltä mutta koska ymmärrämme että ihmiset näkevät asiat erilailla voimme keskustella riidanaiheista toista kunnioittavasti ja usein löydämme yhetisen sävelen jossa on mukana molempien näkemyksiä. Nuorempana sitä kinattiin sitä viimeistä sanaa ja kaapin paikkaa loputtomasti eikä koskaan tullut muuta kuin pahamieli.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat