Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Oisko kellään kokemusta tai ideoita miten tytön (2kk) sais syömään taas tissiä. Tykkää syödä pullosta eikä enää suostu oikeestaan ollenkaan tissille.Mielellään vielä imettäsin, mutta kun ei neidille kelpaa. Ideoita kaivataan.

Kommentit (5)

maitopohjaista vastiketta (soijapohajista en kuvittelekaan sinun tarjoavan, sehän on suorastaan vaarallista) hänellä on todennäköisesti maitoallergia. Tällöin tarvitaan aminohappopohjaista erikoisvastiketta.

Meillä opetettiin aikoinaan tyttöä tissille, syöttämällä ensin pikkuisen pullomaitoa (noin 20 ml) imetysasennossa, niin että pääsi imemisen tahtiin ja sitten vauhdissa vaihdettiin rintakumillinen tissi suuhun ja siitä jatkoi syömistään.

En saa mun vauvaani kunnolla syömään pelkkää tissiä (alunalkaen joutui olemaan lisäravinnolla pullosta), mutta rintakumin kanssa syö tai silloin kun on juuri pumpannut ja rinta on kovempi ja siitä helpompi imeä.

tulekoo maitoa? noin iso lapsi ei ime jos maitoa ei tule kunnolla, eli jos maitoa ei tule kannatta sinun lypsää rintoja tiheästi niin usein kuin mahdollista väh 3hvälein tuli maitoa tai ei, imu saa maidontulon aikaiseksi. kun maitoa tulee kunnolla niin vauva kyllä rintaa imee. kovin nälkäisenä ei kannata aloittaa, eli mielellään anna rintaa silloin kun vauvalla ei ole vielä kovin kova nälkä, nosta rinnalle ilman vaipanvaihtoa puoliunisena, jos vauva ei suostu imemään niin käytä aluksi rintakumia, se muistuttaa tuttia ja on siis vauvalle tuttu, voit lypsää rintakumiin valmiiksi maitoa jolloin vauva saa heti maitoa rintakumista suuhunssa. mikäli vauva on tosi nälkäinen niin anna ensin maitoa hieman ja sitten vasta yritä antaa rintaa. on olemssa myös imetysapulaite, joka voisi auttaa, hanki sellainen jos vauva ei muutoin suostu imemään. uskon että onnistuu saamaan imetyksen käyntiin vielä rauhallisesti ja päättäväisesti vain! suosittelen sinulle imetystukiryhmään m,enemistä sieltä saat kädestä pitäen apua, näin on niin vaikea selostaa ja auttaa kun ei tiedä tarkempia syitä imetyksesi loppumiseen yms. tietoa joka vaikuttaa imetyksen jatkumisen onnistumiseen.

kannatta myös apua hakea terv.hoitajalta

onnea sinulle

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat