Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kirjoitan nyt tännekkin.Olemme juuri muuttaneet ja tyhmänä siinä hässäkässä jätin vaunut ulos ja satoi vettä ja oli pakkasta.Nyt istuinosaan on tullut hieman täpliä.Ajattelin mäntysuopaa ja karhunkieltä vai tarvitaanko kovemmat aineet...

Kommentit (4)

Dr.Beckmann homeenpoistaja.

Sopii moneen juttuun....tekstiileille....suihkutiloihin jne.

Ei sisällä klooria..

Ei tosiaankaan haalistanut tummansinisestä kuomurataskankaastakaan väriä.

Huomasin muuten vaikka pesujen jälkeen jäi pilkkua,niin haalenivat lähes olemattomiin ajanmyötä kun olivat kuivassa tilassa jatkossa säilytyksessä.

Aine on suihke joten helppo käyttää.

tehtiin näin.

Ensin käytin varsinaista homeenpoistoainetta ohjeiden mukaan useampaankin kertaan.

Tässä käsittelyssä ei tietenkään pilkut kadonneet, mutta uskoisin sen homepöpön kuolleen.

Tämän päälle kunnon käsipesu miedolla pyykinpesuaineliuoksella...huuhtelut ja kevyt harjapesu vielä mäntysuovalla ja tietysti huuhtelu.

Hommansa tässäkin,mutta tuntui,että taas kulkuvälineitä voi turvallisin mielin käyttää.

Muistaakseni ostin tuota " homeentappaja-ainetta" ihan marketista.Varmaankin Prismasta kun siellä paljon käyn.

Voin kaivaa tässä kun kohta ehdin sen pullon ja laittaa nimen kun tästä asiasta täällä usein keskustelut käyvät.

Soitin sisäilmaneuvontaan, joka on mm. homeen asiantuntija saadakseni ihan oikeaa asiantuntija tietoa. Meillä rattaiden kuomuun on tullut mustia pilkkuja. Sanoi että tekstiili on pilalla, mustat pilkut on reikiä kankaassa, joita et voi saada mitenkään pois. Ainoa mitä suosittelivat että pesen kankaat koneessa ja kuivatan ne hyvin ja sen jälkeen säilytän jatkossa sisällä. Jos samasta homeeta kyse kuin meillä, ei juuri auta mitkään jynssäykset saamaan mustia pilkkuja pois. Rattaita ei tule käyttää lapsella ainakaan sisällä nukuttamiseen homeen jälkeen, ulkona käyttämistä ei kieltänyt. Me ostamme kuitenkin uudet rattaat, tuntuu kuomu pilkkuineen sen verran ällöttävältä, vaikka niitä ei edes kunnolla huomaa. Onneksi rattaat olivat jo käytettynä ostetut meillä, niin rahallinen menetys ei ollut niin suuri. Home voi tulla jo kolmessa päivässä suotuisissa olosuhteissa.

Uusimmat

Suosituimmat