Mistä hanskat jotka pitävät 2 vuotiaan vesselin kädet lämpiminä??Suosittele!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kaikkea on kokeiltu, poika 2½ vuotias ja jo viime talvena tuskailin näillä hanska- ongelmilla.

Mitkä hanskat sitten ostankin, ovat kädet aina jäässä kun tullaan sisälle. Ei siis viileät, vaan kunnon jäässä. Hanskat ovat aina kiädessä ulkoilessamme.Onko siis olemassa hanskoja jotka pitävät pikkukädet lämpiminä vai onko ainoa (epämukava ja vaivalloinen) vaihtoehto latoa hanskaa hanskan päälle?? Nyt viimeisin satsaus oli Reimatecin KALLIIT (29¿) hanskat joista luulin aukenevan ongelmiin ratkaisu, mutta katin kontit. Kylmät kädet taas.Miten te muut? Oletteko löytäneet hyvät hanskat? Antakaa vinkkejä? Vai puetteko myös lapsillenne tuplavarustukset käsiin??=)//nenn

Sivut

Kommentit (17)

Pojalla on varmasti tarpeeksi vaatetta, kädet eivät ole viileät vaan jääkylmät =( mutta muu kroppa on ihanan lämmin, myös jalat.Onhan lapsella jaloissa ja ylä- ja alavartalossa kerroksittain vaatetusta, eli samalla järjellä tarvitaan monet kerrokset käsiinkin, mutta se on niin hankalaa se pukeutuminen kun pitäisi käsillä voida tehdäkin jotain.En myöskään minä ole vielä kokenut sellaisia hanskoja yhdelläkään lapsella jossa kädet pysyisivät aina lämpiminä, mutta en olekaan kokeillut ihan kaikkia näitä mitä suosittelitte. Pitääpä kokeilla vielä uudet hanskat (joissa väljyyttä laittaa alle ohuemmat).Kiitos avusta! =) // nenn

Peukalopotitkin on lämpimät, mutta kuluvat mielestäni todella nopeasti ja kastuvat helposti läpi. Lennet pysyvät paremmin kuivina ja ovat lämpimät myös. Ja mikä parasta, niin hinta on puolet tuosta Peukalopottien hinnasta. Tallinnasta saa halvalla Lennen hanskoja.

Tämä tosin sitten kylmemmille keleille.Näillä keleillä luulisi vielä pärjäävän Rasavilin Peukalopoteilla tai Hansin Newtech-rukkasilla. Molemmissa lämmin teddyvuori.Tietysti voisi kokeilla myös Ruskovillan lapsia ja välikausirukkasia.Olen myös kuullut kehuttavan Elsa Pitkäsen rukkasia, näistä ei tosin ole omaa kokemusta.

Oikealla turkisvuorella ei kuulemma lasten hanskoja tehdäkään, koska olisivat kuulemma liian kalliit käyttöikäänsä nähden... ?

Kuten joku jo sanoikin, niin kovemmilla pakkasilla väliin ylimääräiset hanskat.

Olen itsekin aina kylmäjalkainen- ja kätinen, vaikka muuten olisi ihan lämmin - joten ihan ääreisverenkierrosta se johtuu.

Ja ihan omasta kokemuksesta sanoisin, että ehdottomasti villaa väliin lisäkerroksiksi. (Silkista ei ole kokemusta - voi olla myös ok)

Eli minusta ei ole mitään järkeä laittaa lisäkerrokseksi puuvillalapasia tai akryyliä (akryylin kanssa pitääkin olla tarkkana, sillä usein näytäävät samalta kuin villa hanskat), sillä ne eivät todellakaan lämmitä. On kyllä varmaan niin, ettei villalapasia kaupoista löydy, mutta ei muutakuin joulumyyjäisiin ja kirppareille, jos ei mummo kudo.

Kahden muksun kokemuksella (kolmas vasta alle vuoden) voin suositella Elsan rukkasia. Meillä ei ole koskaan tarvinnut toisia lapasia alle laittaa. Ihan kovillakin pakkasilla yksistään ovat riittäneet. Eikä tosiaan ole hinnalla pilattu. Muistaakseni 11,90eur ja vielä kotimaista työtä. Ainakin Prismassa myydään.

Toisilla (esimerkiksi minulla) on huono ääreisverenkierto ja sormet ja varpaat on aina kylmät, vaikken varsinaisesti palelisikaan.Toinen on sitten se vanha kalastajien keino eli riittävän paljon päälle, niin ei sormetkaan palele.Kyllä näillä muutaman pakkasasteen keleillä pitäisi vielä ihan tavallisilla toppahanskoilla tarjeta, jos muuten vaan on kunnolla päällä. Jos pysyttelee paikallaan, niin kylmä tulee tietysti helpommin. Pidä huoli, että lapsi tosiaan liikkuu ulkona, niin veri kierää paremmin sormissakin.mammuttiX:

Lainaus:


Oikealla turkisvuorella ei kuulemma lasten hanskoja tehdäkään, koska olisivat kuulemma liian kalliit käyttöikäänsä nähden... ?

Kuten joku jo sanoikin, niin kovemmilla pakkasilla väliin ylimääräiset hanskat.
Kyllä saa lapsillekkin aitoja nappanahkaisia lampaankarvaisia rukkasia. Äitini on näitä ostanut meidän lapsille monena vuonna markkinoilta, kuten myös samanlaisia töppösiä. Vauvalle oli ihan peukalottomatkin mallit!. Meillä kaksi kylmä kättä ja näillä eivät ole palelleet ikinä.Töppösiä saa myös netistä: https://www.meandmama.fi/ ja http://www.babyidea.fi/vauvanhoidosta/taljatossut.htmlJa täältä on ainakin ennen saanut lapsille aitoja lampaan nahkaisia ja karvaisia hanskoja:

Sirpa' s Farm, Lammastila ja kesämyymälä.

Puhelin: +358 (0)15 446 600

GSM: +358 (0)400 166 829

Osoite:

Karjalanlahdentie 66

58175 Enonkoski

Ruskovillan lapasilla ja päälle Rasavilin peukalopotit.

Meillä on myös ollut kolmena talvena käytössä täysnahkaiset rukkaset eli karvakin on ollut sitä itteensä, ei mitään teddyä ja ovat olleet TODELLA hyvät. Noita saa ostettua käsityömarkkinoilta ja -liikkeistä. Noissa rukkasissa kannattaa olla tarkkana. Niissä on huomattavia eroja mm. nahan paksuudessa.

Ja vuoret menee ajan kanssa lyttyyn kun kastuu, pestään jne. joten uudet ovat lämpimämpiä kuin vanhat. Olethan ottanut huomioon muun pukeutumisen? Eli ihminen palelee aina ensin käsistä ja jaloista, jos on muutenkin kylmä. Eli villapaitaa jne. voi kokeilla lisätä myös. Jos taas niska on kuuma mutta käden kylmät, niin sitten vika on varmaan käsineissä.

Että ei ole sellaisia rukkasia missä sormet tarkenevat ellei oo joku tosi tarkenevainen tyyppi.Meillä laitetaan nuorimmalle 3v villatumput kintaisiin jo parin asteen pakkasella, kun muuten on aina sormet kylmät. Isommat selviytyvät vähän kylmemmälle ilman noita tumppuja kun juoksevat kokoajan ympäri pihaa.Itsekin käytän aina nahkarukkasissa tumppuja kun muuten en tarkene.Mutta sormien tarkenemisen salaisuus on mielestäni liikkuminen eli jos jatkuvasti liikkuu reippaasti eivät sormet palele, mutta jos ulkoilu on vähän sellaista köpöttelyä ja pulkassa istuskelua niin kylmä tulee tosi nopeasti.Itse sen huomaa lenkillä ollessa kädet tarkenevat ihan hyvin mutta pihassa seisoskellessa eivät.

Ei ne hanskat tosiaan ihan pelkästään autuutta tee. Jos lapsella muutenkin kylmä - kädet tuntuvat todella kylmiltä, riippumatta siitä, kuinka sopivat käsineet muuten ovat.Pari päivää sitten meidän pojalla oli kädet kylmät aamu-ulkoilun jälkeen. Poika itse tuntui lämpimältä haalarin sisällä, mutta silti minun " maalaisjärkeni" tämän pojan kohdalla sanoi, että hanskoissa ei vika ollut. Niinpä lisäsin seuraavalla kerralla vastaavaan lämpöön villapaidan sisävaatteiden päälle - välikausihaalarin alle (ei ollut tarvinnut aiemmin - kädet olivat pysyneet ihan lämpiminä). Ja kappas kummaa - seuraavalla kerralla kädet olivat vain aavistuksen viileät sisälle tullessa... Eli muu pukeutuminen ratkaisi käsien kylmyyden...

Viime talvena löysin lapsille Ruskovillan villa/silkki- ja villalapaset ja villavuoriset nahkarukkaset. Olivat lämpimät, mutta nahka kastui tosi helposti. Siispä ulkoillessa laitoin em. yhdistelmän päälle välikausikosteussuojarukkaset ja eipä kylmänyt enää. Aika tönkkö yhdistelmästä tuli, mutta ei kovin pahat, sillä nahkarukkaset ovat sellaista taipuisaa nahkaa.Toinen suosikkikokoonpanoni on nahkarukkaset (toimii topparukkasillakin) ja niihin (huopa)lapaset PÄÄLLE. Uskomatonta, mutta on paljon lämpimämpi kuin toisin päin.Myös huopalapanen-välikausikosteussuojahanska on aika hyvä yhdistelmä :-)Kuten huomaat, meillä on kokeiltu kaikkea ;-)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat