Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mukaan eväät (voikkareita, kuumaa kaakaota yms.). Meidän lapsista ainakin on huippuhauskaa kun lähdetään retkelle, ei tarvitse mennä edes kauas niin ovat jo tosi tyytyväisiä.

tehkää joulukortteja -koristeita, leipokaa, tehkää ruokaa yhdessä ja tärkeintä: PIDÄ TIETOKONE KIINNI KOKO VIIKON!!!!! Nauti lastesi seurasta!!! :)

Jos pk-seudulla niin olisko mahd.käydä Korkeasaaressa tai Falkkullanin kotieläin tilalla (onkohan se auki vielä muuten...?)?Puistossa varmaan käytte muutenkin? Minkä ikäisiä lapsia? Ainakin isompien kanssa voit ottaa " lomaa" ruoan laitosta ja kipaista hampparilla :)

Päätin, että otamme hieman rennommin, että jaksan, mutta yritin pitää kuitenkin rytmeistä kiinni, jotta ei mene hulinaksi.ma oli tavallinen päivä, kävimme seurakunnan perhekerhossa, laitoin lapset puoltatuntia aikaisemmin sänkyihinsä, luin sitä ennen ekstrapitkän iltasadun, päivällä tein ison annoksen siskonmakkarakeittoa ja marjarahkaa, niillä eleltiin muutama päiväti kävimme torilla ja mummon luona, illalla kävimme pimeässä ulkoilemassa kerättiin vaahteranlehtiä ruusukimpun seuraksi (ostin torilta päivällä ruusuja myös itselleni), kävimme kylvyssä ja suihkussa, leivoin sämpylöitä (piti leipoa lasten kanssa, mutta meni liian myöhään)to kutsuin tuttavani lapsineen meille aamupäivällä kylään, ulkoilimme, söimme lounaan, lapset leikkivät, pienimmät ottivat päikkärit, kahvittelimme ja lapset katsoivat videota, käytiin taas kylvyssä ja suihkussape maalasimme peiteväreillä suuria maalauksia, olimme pihalla, saunoimme, yhdistetty iltaruoka ja iltapala: lettuja, menimme kaikki parisänkyyn nukkumaan ja körmähdimme hetila lapset leikkivät yöpaidoissaan iltapäivään, minä tein ruokaa, pienempi äidille hoitoon kävimme isomman kanssa uimahallissa, illaksi varasin itselleni herkkuja ja videonsu ei erikoista, ulkoiltiin ja käytiin siskoni luona ja haettiin mies illansuussa kentältä kotiinSisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat