Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (5)

Marinoidut valkosipulin kynnet



3¿4 kokonaista valkosipulia



Mausteliemi:

1 1/2 dl vettä

1/2 dl väkiviinaetikkaa

1/2 dl omenaviinietikkaa

1 rkl Provencen yrttisekoitusta

1 laakerinlehti



Ryöppää kynnet nopeasti ja kuori. Keitä mausteliemi, jäähdytä ja kaada kynsien päälle. Anna olla huoneenlämmössä pari päivää ja siirrä jääkaappiin viilentymään. Kynnet ovat valmiita herkutteluun.



Marinoidut valkosipulit



3-4 kokonaista valkosipulia

2 rkl valkoviinietikkaa

0,5 dl oliiviöljyä

0,5 dl hunajaa

pippurimaustesekoitusta



Kuori valkosipulin kynnet. Keitä niitä kiehuvassa vedessä noin 2_4 minuuttia. Sekoita amrinadin ainekset keskenään ja lisää joukkoon keitetyt ja valutetut valkosipukit. Anna maustua jääkaapissa yön yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuori valkosipuli kynsilleen. Laita purkkiin loraus etikkaa (mielellään valkosipuli- sellaista), oliiviöljyä, ripaus sokeria ja suolaa, rouhittua valko-, musta- ja viherpippuria, muutama basilikan lehti. Voit miedontaa seosta lisäämällä nestettä: vettä, valko- tai punaviiniä tmv. Lisää marinadiin kuoritu kynnet. Anna muhia muutama päivä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat