Millä ajalla kaiken järjestäisi, ettei joutuisi olemaan paljoa pois töistä?

Vierailija

Teen jo nyt 4 päivän työviikkoa. Sinä vapaapäivänä käyn lapsen kanssa toimintaterapiassa. No nyt sitten pitäisi samoinen lapsi viedä myös puheterapeutille. Esikoinen pitäisi käyttää 3 kertaa toimintaterapiassa ja sen lisäksi vielä puheterapiassa ainakin terapeutin arvioitavana. Lisäksi pitäisi molemmille tilata ajat hammastarkastukseen.Hyvällä omallatunnollako vaan teen mitä on pakko, töistä viis?

Kommentit (5)

Vierailija

Pojalle pitäisi varata aika puheterapiaan, sekä neurolgille. Toinen on Helsingissä ja toinen Hyvinkäällä. Asumme itse Nurmijärvellä. Nyt jo olen tehnyt kuusituntista päivää,että saan aamutoimet lasten kanssa hoidettua, (pojalla erinäisiä omatoimisuuden ongelmia). Silti hoidan saman työn jonka normaalisti teen kahdeksassa tunnissa.

Isäpuoli asuu samankaton alla, mutta haluan itse hoitaa nämä asiat, koska olen kauemmin pojan kanssa elänyt ja tiedän asiat.Onneksi pomoni on ymmätäväinen ja tajuaa että nämä ovat tärkeitä asioita jotka vaan täytyy hoitaa. Mutta silti omaatuntoa pistää työkavereiden takia, hehän tässä myös kärsivät :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat