Sinä joka mesenoit täällä Halosvihaa

Vierailija

olet aika sympaattinen. Kerrohan mikä oikeasti kivistää? Jos vaikka äiti puhaltais...

Kommentit (13)

ei me juutalaisia vihata(benkku on ihq!),mutta neekerit ja muslimit uuniin!!

siinä on sitten hommaa kaikille työnvieroksujille,siis ilman palkkaa tietty.kato eihän ne prolet ees erota burberrya vuittonista,mitä ne muka shoppailis!!

kokoomuskaverisi:)

kotiäitejä, työttömiä, vammaisia, homoja, lesboja, naisia, miehiä... Halaa kansallissosialismia ja haluaa tappaa kaikki juutalaiset ja sitten se kannattaa kokoomusta...antaapa taas fiksun kuvan kokoomuksen kannattajista : D

Samaa mieltä. Antakaa ihmisten sanoa mielipiteensä. Harvinaisen älykäs nainen tällä palstalla, tämä itsenäinen " halosvihaaja" . Suomen pitäisi olla vapaa maa. Sossut on joka paikassa hyysäämässä, kuten nyt tämänkin ketjun alussa

Tehtäisiin sellainen taikarinki, pidettäisiin toisiamme käsistä kiinni, ja saisit kertoa kaikille ne pimeimmät, syvät, ihanat jutut. Kyllä me ymmärrettäisiin ja halattaisiin.

USA taivaan esiaste jne.Hyvähän se on, että ihmisillä on erilaisia näkemyksiä, ei kaikkien tarvitse kannattaa Halosta tai vasemmistoa. Mutta kun kyse on siitä, että tuollaisella asenteella varustettu ihminen nimenomaan EI HALUA KESKUSTELLA, vaan lytätä kaikki muut.Fanaatikon tunnistaa juuri siitä, että hänelle on olemassa vain yksi tapa ajatella ja muut ovat sitten täysin pikimustia vihulaisia, harhaanjohdettuja idiootteja ja kansainvälisen kommunistien salajuonen uhreja... Jos tuollainen asenne ei ole rasittava, se on säälittävä.Joten ap, olen samaa mieltä kanssasi.


Miksi joku ei saisi vastustaa Halosta? Minäkään (eikä perheeni) en häntä äänestä (en todellakaan!). Miksi ei saa sanoa mielipidettään omalla tavallaan tällä Aihe Vapaa-palstalla?Harmittaako sinua jos joku ei ole demari tai omaa samoja arvoja kuin Halonen?Kysypä itseltäsi, miksi sinua harmittaa?

eiköhän täällä aika moni ole halosta vastaan? jää vähän epäselväksi ketä tarkoitat? itse kuulun myös niihin järkeviin, jotka näkevät, että istuva pressa ei ole saanut mitään aikaan, ei ole edustava ja arvot ovat vähemmistön arvoja.

Vierailija:

Lainaus:


olet aika sympaattinen. Kerrohan mikä oikeasti kivistää? Jos vaikka äiti puhaltais...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat