Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

suositelkaa hyviä kenkiä varvastajalle

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli talvipopot on hakusessa. Meillä on tarhassa käytössä sisäkenkinä tepsut sandaalit joita myyjä suositteli tukevina kenkinä.Mutta hyvin niillä varpailleen pääsee.Niin myös kumppareilla ja lenkkareilla. Nyt talvikenkien valinta aikaan olisi hakusessa todella nilkkaa tukeva kenkä eli mitkään kuomat tms eivät tule kysymykseenkään.Eli osaisiko joku suositella mitä kannattaisi lähteä ensi lauantaina sovittelemaan.

Kommentit (3)

Viime vuonna yritti varvistella myös kengät jalassa. Nyt on kylläkin pikkuhiljaa alkanut ainakin kengillä kävelemään oikein. Sisällä vieläkin lähes aina kävelee varpaillaan ja sama mitkä kengät on jalassa.

Ja juuri fysioterapiassa siitä kävimme. Mitään erityistä kenkämerkkiä ei oo mikä ois just paras. Mutta suositteli sellaisia kenkiä joissa on sellainen vilkkuvalo (tms), eli valo syttyy kun astuu kantapäällä maahan. Houkuttelee opettelemaan uuden kävelytyylin. Tuossa jo laitoinkin kyselyn, että mistä sellaisia saa, joten kurkatkaa sinne.Lisäksi oli erilaisia jumppa/leikkijuttuja joita nyt kovasti pitää päivittäin ohjata. Meillä siis 4v varvistelija, eli lihakset on tosi jumissa jo, mutta eivät ihan lukossa. Kovasti saa kuulemma nyt jumppauttaa, että alkais kävellä oikin. Nyt teinkin hernepusseja jotka pitää laittaa varpaiden väliin ja kuljettaa pieni matka kantapäillä kävellen. Tyttö on ihan innoissaan. Samaten tein pienen hännän joka laitetaan siis taakse housuihin ja sitä pitää kyykkyasennolla yrittää saada maahan. Vahvistaa niitä oikeita lihaksia. :) Jne...

Meillä on poika joka varvistelee koko ajan, oli jalassa millaset bobot vaan. Siinä olet ihan oikeassa että tarvitset kengät jotka tukevat lapsen nilkkaa ja joilla saat kantapään tukevasti paikoilleen. Meillä on talvikenkinä ollu Vikingin goret, Pionit, Kavatit, kuomat (crosser malli). Kaikilla pääsee varpasilleen!!! Fysioterapeuttimme kanssa oli puhetta että kuomat (toi crosser) on ihan hyvä kenkä varvistelijalle. Tärkeämpää on satsata sisäkenkiin. Sinuna ostaisin kuoman crosserit tai kavatit. En ole löytänyt vielä kenkiä millä lapsi EI pääse varpisilleen ja reilun kolmen vuoden aikana olen kerennyt eräätkin sisä- ja ulkokengät ostaa. Kun ostat kenkiä ÄLÄ ajattele ekana hintaa vaan ajattele lapsesi parasta. Varvistelijalle ei myöskään suositella toisten vanhoja kenkiä!!!!

Uusimmat

Suosituimmat