Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Rekisteröidyin juuri huutonettiin (sitä kun on täälläkin kovin kehuttu), kun olisi tarkoitus laittaa oman lapsen pieneksi jäänyt hyväkuntoinen reimatec-asu kiertoon. ( siitäkin on täällä ollut puhetta, et niissä olis hyvä jälleenmyynti arvo).

Lähtöhinnakis laittaisin 1/4 osa siitämitä maksoin reiman omassa myymälässä tuotteesta ja ajatuksena olis saada 1/ 3 hinnasta.

Milta kuulostaa?Selasin sit noita muita myynti-ilmoituksia, ja kyllä hämmästyin. Uusia ( tai edellisen vuoden malleja ja pikkuviallisia ) myydään ja huudetaan kalliimmalla kun Reiman myymälästä osettuna.Samoin erästä, jonka Reima on itse vetänyt pois markkinoilta( mut myi myymälässä esittely tuotteet edullisesti ilmoittamalla ettei takuuta ole) väri/ kangas virheen vuoksi, ollaan valmiita maksamaan aikasta kova hinta.

Eniten ihmetetyttää, ettei myyjälle esitetä kysymyksiä tuotteen arkuperästä tai laadusta. Eihän niitä kukaan useita tappiolla myy.Mutta käytetystä kyllä kysellään kunto liki jokaisesta nepparista erikseen. luulis , ettei pieni pintanaarmu haittas kun käyttetyjen pyynnit ja huudot jää kauaksi näistä Uusina myytävistä. Uusihan muuttuu jokatapauksessa käytetyksi omassakin käytössä jo ensimmäisen pesun myötä.

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat