Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kestovaippailijat: mitä käytännössä teette vaipalle sen vaihdettuanne?

Vierailija

laitatteko ämpäriin muhimaan/esihuuhteletteko käsin/laitatteko pesukoneeseen muitten pyykkien sekaan/mitä???vääntäkää mulle rautalangasta. itekin ollaan jonkun verran kestoiltu, mutta en oikeestaan tiedä miten kannattais toimia tässä asiassa ;-). vessa haisee ku kissa olis käynyt kusasemassa, kun laitan ne vatiin odottamaan pesua.

Kommentit (3)

Vierailija

eli jonkun nettiputiikin puoleen täytyis kääntyä ja niitähän riittää... Mielihyvin kuulisin, mistä kannattais ostaa, jos joltakulta tällainen tieto jo valmiina löytyisi;-)Kiitos avusta!

Vierailija

Eli kakkavaipasta kakat pönttöön, maitokakkavaiheessa huuhtelin vielä pahimmat tahrat. Sitten ihan tavalliseen muoviseen pyykkikoriin, jossa reikiä kahdella seinällä. Siis sellainen perusmalli, jota saa varmaan kaikista isoista marketeista yms. Viimeksi käytöstä tulleet korin reunalle kuivumaan ja muut voi siirtää korin pohjalle. Oleellista on se, että säilytyspaikka on riittävän ilmava ja tilava. Aluksi säilytin tavallisessa pienehkössä sangossa, jossa alkoivat haista. Hajuhaitat katosivat, kun keksin tämän pyykkikoriratkaisun. Meillä käytetään pääasiassa harsoja ja nauhavaippoja lisäimuineen.

Uusimmat

Suosituimmat