Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko lapsen pakko ulkoilla tarhassa, koska... OV

Vierailija

Pojalla takana viikon tarhabreikki korvatulehduksen ym. oireiden takia. Huomenna minun on pakko hänet tarhaan viedä, kun kuumekin on laskenut, mutta en mielelläni antaisi lasta viedä pitkäksi aikaa ulos uudestaan paleltumaan, koska talvipuvun aikakaan ei vielä varmasti ole!?!

Yskä on lapsen suurin oire nyt. Voiko päivän tai pari mahd. viettää sisätiloissa? Onko kokemusta? Tietysti puen lapseni lämpimästi muutenkin, mutta ulkoleikit tuntuvat vielä hieman arveluttavan.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Ja mitä tulee päiväkoteihin niin ei niissä tosiaankaan resurssit riitä siihen että 1 hoitaja ryhmän 3sta hoitajasta vastaisi jostakusta lapsesta sisällä kun muut ulkoilevat. Siellä on iltavuorolainen sisällä kun aamu-ja välivuorolainen hoitaa yhdessä/vuorotellen aamupäivän ulkoilun ja iltavuorolainen tekee samalla oman työvuoronsa valmisteluja eli iltapäivän suunnittelua yms, hoitaa mahdollisesti puhelun tai pari, laittaa nukkarin kuntoon jne.

Vierailija

2 tunnin ulkoilua varten ja vähempääkin tulee lapsella olla säänmukainen varustus!!

Monet vanhemmat pukevat pienet lapsensa aivan liian heppoisesti!

Meillä lapsilla on ollut jo käytössä toppapuvut, välillä ohuemmat ja välillä paksummat!

En tiedä siellä keliä, meillä on nyt ulkona melkein -5 astetta!

Päivällä oli -1 ja tietenkin sellaisella kelillä on toppapuku!!

Hämääkö sua vähä lumisuus? Taidat olla etelä-suomesta...

Älä huoli keskiviikkona sinne on odotettavissa lumimyräkkää... toivottavasti opitte oikeesti pukemaan lapsille riittävästi!!!

Vierailija

Ei nyt pahalla, mutta AJATTELE jos kaikki vanhemmat pyytäisivät omalle lapselleen vastaavia käytäntöjä, niin siellähän pitäisi olla 1 aikuinen yhtä lasta kohden! Jos haluat heti kärkeen leimautua " uffovanhemmalle" niin soita tarhaan joo, muuten jää pois töistä tai palkkaa hoitaja kotiin (yksityiseltä saa varmasti jos ei kunnasta).

Vierailija

Jos lapsi on niin sairas, ettei voi osallistua päiväkodin normaaliin toimintaan, vanhempien pitää hoitaa lasta kotona.Sitäpaitsi jos olisit fiksumpi, tietäisit varmaan ettei flunssa johdu vilustumisesta ja että lapsen voi kyllä tarvittaessa pukea lämpimästi vaikka kalenterin mukaan olisi heinäkuu.

Vierailija

Alle 10v lapsen sairastuttua saa jäädä kotiin lapsen hoitamista tai hoidon järjestämistä varten neljäksi päiväksi, joista kolmelta päivältä maksetaan palkkaa. Ap on ollu kotona jo viikon.

Vierailija

jo uusperheellisenä saimme pojalle päiväksi kodinhoitajan kun olimme jo olleet 2 viikkoa lapsen takia pois. Helsingissä ainakin 3-4 vuotta sitten sai, ainakin koillisessa, kaakkoisessa ja pohjoisessa kaupunginosassa.

T. Se jota lainasit

Vierailija

Miksi ihmeessä ap:n lapsi EI voisi kunnolla puettuna olla ulkona muiden kanssa? Missään tavallisessa sairaudessa ei ole mitään absoluuttista ulkoilukieltoa, kuumeisen ei nyt tietenkään ole hyvä ulkona riehua, mutta käsittääkseni mistään sellaisesta ei ollut kyse. Siis miksei voisi ulkoilla?!? Jos lapsi on vielä niin väsynyt ettei jaksa ulkoleikkejä, niin sitten ei kyllä muutenkaan ole päiväkotikunnossa. Ei se itse ulkoilma vaikuta flunssaan suuntaan eikä toiseen.Terv. lääkäri, joka ei nyt kyllä tajua.

Vierailija

staavia käytäntöjä... epäilin itsekin asiaa... Pitänee sitten jättää työt väliin. Saikkua en enää lapsen hoitamista varten saanut, koska on nk. kunnossa jo

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat