Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sitten kun piiiitkä esitysten putki on ohi, Celinen kohtuun siirretään tuo alkio eli vuonna 2008.

Hän on itse kertonut asiasta eilen Yhdysvalloissa.

Celine on nyt 38-vuotias. Kun hän tulee raskaaksi, hän on 41-vuotias.

Huh, miltähän tuntuisi tietää, että 3 vuoden päästä saan vauvan?

Vaikea kuvitella, en osaisi olla noin suunnitelmallinen!

Hän siis on vain ilmoittanut, että sitten vauva TEHDÄÄN, eikä ole liikkeellä millään katsotaan-nyt -mentaliteetilla.

Kommentit (23)

Naisen ikä vaikuttaa tällaisessa hoidossa raskaaksi tulemiseen eniten niin, että munasolujen laatu huononee. Ja tässä tapauksessa munasolu on siis jo otettu eikä vanhene pakkasessa, eli kolmen vuoden odotus ei vaikuta tilanteeseen yhtä paljon kuin luomuna yrittävällä.Tietysti sitten jos hoidot eivät onnistu ja kaikki heidän pakastealkionsa on jo käytetty, uuden munasolujen keräyksen onnistuminen on vähemmän todennäköistä kolme vuotta vanhempana.

Minullekin tehdään ensi kuussa pakastetun alkion siirto, mutta tuhat asiaa voi mennä pieleen:

alkio ei selviä sulatuksesta

alkiossa on jotakin vikaa ja se ei kiinnity kohdun seinämään

voi tulla keskenmeno vaikka se kiinnittyisikin jne jne jne.Silti yritän uskoa, että meidän kakkonen saisi alkunsa, kaikki on lopulta korkeimman käsissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aloittaakin äitiysloman...se on sopimus eikä kyse ole diivailusta vaan siitä että hän on VASTUUSSA mm kymmenien tanssijoiden työpaikoista jne. Kun tuossa työssä on HIUKKA enemmän vastuuta kuin kaupan kassalla.

Meillä oli tarkoitus yrittää vuosi sitten pikkuveljeä/siskoa pojallemme, mutta loput alkiot eivät joko selvinneet sulatuksesta tai eivät alkaneet jakautua, joten hoito lopetettiin kesken ja siirto jäi tekemättä eikä lisää lapsia enää saada. Toivon teille onnea, mutta jos teille käy niin onnettomasti kuin meille, voin lohduttaa että aikaa myöten suru helpottaa. Välillä on vaikeita ja surullisia kausia, mutta aika parantaa siinäkin.

Ei kukaan voi tietää saavansa vauvaa, ennen kuin saa sen vauvan - ei nyt hyvänen aika sentään ainakaan ennen hedelmöityshoitoa. Hoidot ja tuloksensa ovat sen verran epävarmoja parhaallakaan hoidolla ja suurellakaan rahalla :-/

Siis meinaa tehdä vielä konserttisarjan jälkeen elokuvankin ja sitten vasta vauvan!

Ja sitten kuitenkin sanoo, ettei malta odottaa koska pääsee hoitoihin.

Kyllä näillä diivoilla tosiaan on omanlaisensa ajatuksenjuoksu...

eli, parisen vuotta olemme jo tienneet, että " tuleva lapsemme" siirretään kohtuuni vuoden vaihteen jälkeen. toivottavasti pikkuinen siellä viihtyy ja kiinnittyy hyvin.

Mutta en kyllä kovin tietoinen ollut KOLME VUOTTA AIEMMIN!!!

Vähän eri juttu ryhtyä vauvansaantipuuhiin tyylillä nyt-aloitetaan, kun että päätettäis tänään, että sit vuonna 2008 aloitetaan ja sitten se kanssa syntyy.

Jos haluaa lapsen,olisi parasta alkaa puuhiin nyt heti. Miksi odottaa? Eihän sitä tiedä, onko hengissäkään enää 2008. Kun on rahaa, sitä luulee olevansa kaikkivoipa.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat