Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Celine Dionin hedelmöitetty munasolu odottaa New Yorkissa, että äidin konserttisarja Las Vegasissa päättyy

Vierailija

Sitten kun piiiitkä esitysten putki on ohi, Celinen kohtuun siirretään tuo alkio eli vuonna 2008.

Hän on itse kertonut asiasta eilen Yhdysvalloissa.

Celine on nyt 38-vuotias. Kun hän tulee raskaaksi, hän on 41-vuotias.

Huh, miltähän tuntuisi tietää, että 3 vuoden päästä saan vauvan?

Vaikea kuvitella, en osaisi olla noin suunnitelmallinen!

Hän siis on vain ilmoittanut, että sitten vauva TEHDÄÄN, eikä ole liikkeellä millään katsotaan-nyt -mentaliteetilla.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Naisen ikä vaikuttaa tällaisessa hoidossa raskaaksi tulemiseen eniten niin, että munasolujen laatu huononee. Ja tässä tapauksessa munasolu on siis jo otettu eikä vanhene pakkasessa, eli kolmen vuoden odotus ei vaikuta tilanteeseen yhtä paljon kuin luomuna yrittävällä.Tietysti sitten jos hoidot eivät onnistu ja kaikki heidän pakastealkionsa on jo käytetty, uuden munasolujen keräyksen onnistuminen on vähemmän todennäköistä kolme vuotta vanhempana.

Vierailija

Minullekin tehdään ensi kuussa pakastetun alkion siirto, mutta tuhat asiaa voi mennä pieleen:

alkio ei selviä sulatuksesta

alkiossa on jotakin vikaa ja se ei kiinnity kohdun seinämään

voi tulla keskenmeno vaikka se kiinnittyisikin jne jne jne.Silti yritän uskoa, että meidän kakkonen saisi alkunsa, kaikki on lopulta korkeimman käsissä.

Vierailija

aloittaakin äitiysloman...se on sopimus eikä kyse ole diivailusta vaan siitä että hän on VASTUUSSA mm kymmenien tanssijoiden työpaikoista jne. Kun tuossa työssä on HIUKKA enemmän vastuuta kuin kaupan kassalla.

Vierailija

Meillä oli tarkoitus yrittää vuosi sitten pikkuveljeä/siskoa pojallemme, mutta loput alkiot eivät joko selvinneet sulatuksesta tai eivät alkaneet jakautua, joten hoito lopetettiin kesken ja siirto jäi tekemättä eikä lisää lapsia enää saada. Toivon teille onnea, mutta jos teille käy niin onnettomasti kuin meille, voin lohduttaa että aikaa myöten suru helpottaa. Välillä on vaikeita ja surullisia kausia, mutta aika parantaa siinäkin.

Vierailija

Ei kukaan voi tietää saavansa vauvaa, ennen kuin saa sen vauvan - ei nyt hyvänen aika sentään ainakaan ennen hedelmöityshoitoa. Hoidot ja tuloksensa ovat sen verran epävarmoja parhaallakaan hoidolla ja suurellakaan rahalla :-/

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat