Vierailija

ketjussa jos toisessa asiasta kinataan. Minun lapsillani ei vielä ole, kun kerran ei juuri pakkasiakaan ole ja toisaalta ei ole muillakaan meidän PPH:ssa.

Kommentit (32)

Me otettiin käyttöön jo viikko sitten, kun kysyin hoitajalta ja hoitaja puolsi. On vielä niin pieni, että istuu enimmäkseen. Varmaan jo 1,5 kk on ollut villahaalari välikausipuvun alla.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei ole erikseen nyt hankittu syystakkia ja vuorellisessa ulkoilutakissa ei tarkene varsinkin jos tuulee. Toppahousuja en ole laittanut. Vuorellisten ulkohousujen alla on sukkikset, joskus myös lisänä colitsit. Saappaissa villasukat.

mutta ajattelin pistää puolitoistavuotiaalle mukaan, kun päiväkotiin menee, jos ilmat pysyy yhtä kylminä. Tosin kysyn ensin hoitajien mielipidettä, mutta veikkaisin, että on heillekin helpompaa pukea viikarille vain yksi kerros.

omalla 2v5kk ei vielä vaan välikausipuku ja alla pitkähihainen body,sukkikset,sukat,neulepaita ja collegehousut.Päähän laitoin jo kyllä " talvi-mallisen" paksumman ns.kypärähatun,tuuli niin kovasti.

Helpottaa pukeutumista myös päiväkodissa. Hoitajat eivät valvo mitä lapset laittavat päälleen päikkäreiden jälkeen ja monesti fleece tai muu lämmittävä välikerros jää nuorimmaiselta pukematta, vaikka mukana olisi mitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat