Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkä kokoiset talvikengät olette hankkineet 1-vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ostettiin 1-vee tytölle kokoa 21 olevat Tepsut. 1.5cm käynti- ja kasvuvaralla. Mitä mieltä olette, olisiko ollut hyvä ostaa isommat? Tiedän, että ylisuuret kengät eivät ole hyväksi, mutta olisi hyvä kuitenki olla villasukkavara ja kenkien tulisi mahtua jalkaan kuitenkin koko talven. Tepsuilla on vaihto-oikeus käyttämättömissä tuotteissa. Auttakaa kokeneemmat!

Kommentit (5)

Vierailija

Koko on 23 ja siihen jää 1,5-2cm kasvu- ja käyntivaraa.Eiköhän tuo ole teille ihan hyvä koko, sillä liian isoilla kengilläkin on varmaan aika vaikea liikkua.

Vierailija

Joskus lapsille tulee venähdyskausia. Ja silloin voi kasvaa vain esim. jalka numeron-pari. Mutta nuo sinun 21 kuulostavat hyviltä näin mittojen perusteella.Ja iän perusteellahan ei mitään kannata mitoittaa. Meillä talvella 2 v täyttävä alkoi käyttää nyt 20 numeron kenkiä, jotka jäänevät kyllä talvella pieniksi, mutta hänelle on 21 (esikon vanhat ja reilummat) varastossa, joten pidän nyt mieluummin noita vähän pienempiä tällä hetkellä.Ja esikko, 4 v, voi käyttää vielä viime talvisia 23 kenkiä, jotka mennevät talvialeen asti. Olivat sen verran reilut, että villasukkakin mahtuu ainakin vielä ongelmitta.

Vierailija

meillä on " vain" 20-numeron kokoiset Kavatin talvikengät, ja nekään ei pysy jalasa ellei oo villasukkaa tukemassa, kontaajalla kun ei meinaa mitkään pysyä. Varmaankin nuo ovat oikean kokoiset, ei ne ens syksynä mene kummiskaan, valitettavasti. Mitattiinhan jalka silleen että pohjallainen irti ja kunnolla jalka siihen pälle, ettei varpaat oo kippurassa. Numerona kuulostaa hyvältä, melkoisia erojakin voi näköjään olla, meillä oli tuo 23 nro vasta reilu 1,5 vuotialla ja meni reilu 2-vuotiaaksi asti (Pioni ja Kuoma)Tuttis

Vierailija

tarkastanut, että juuri tuo kenkä on hyvä ja sopivanmallinen lapsellesi, niin varmasti on sitten koko oikein. Lasten jalat ovat hyvin erikokoisia ja -mallisia, joten naapurissa voi olla samanikäisellä parikin numeroa isommat kalossit.

Kengät ovat iso menoerä lapsiperheessä mutta niistä ei kuitenkaan kannata säästää. Eikä voi ostaa liian isoja eikä käyttää liian pieniä, joten pakko vaan maksaa ja säästää jossain muussa.

Uusimmat

Suosituimmat