Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sanokaa mulle yksikin hyvä syy, miksi pitäisi syödä terveellisesti, ulkoilla ja urheilla. Siis joku hyvä syy mikä menee mulla läpi, -kele!

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

" Koska terveellinen ruoka on hyvää ja syöminen on nautinto, ulkoilu on ihanaa ja saa raikasta ilmaa, urheilusta tulee hyvät fiilikset ja jaksaa naidakin paremmin."Terveellinen ruoka ei ole sama kuin hyvä ruoka. Hyvä ruoka on sitä mitä kroppa tarvii. Minusta sen taas saa selville miettimällä mitä tekee mieli. Se voi olla laatikollinen suklaakeksejä tai jättiannos tummaa riisiä ja kasviskastiketta. Syöminen on nautinto vain silloin jos syö nälkäänsä. Siksi syön yleensä vain pari kertaa vuorokaudessa. Ja silloin kun syön haluan että se täyttää pitkäksi aikaa! Ruuassa on oltava rasvaa!

Ulkoilu ei ole ihanaa, raittiista ilmasta saa aina happimyrkytyksen - koko naama hehkuu, päätä ja korvia särkee, väsyttää niin ettei loppupäivänä saa mitään tehtyä. Onneksi en juuri koskaan ukloile, joten harvemmin on moista jaksamattomuusongelmaa :) Urheilusta ei näytä saavan hyviä fiiliksiä edes himourheileva mieheni, eikä ainakaan jaksa naida yhtään sen enempää (eikä oo tarviskaan).

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Sanokaa mulle yksikin hyvä syy, miksi pitäisi syödä terveellisesti, ulkoilla ja urheilla. Siis joku hyvä syy mikä menee mulla läpi, -kele!
Vierailija

todennäköisesti tulevat vielä näkymään. Ellei sulla sitten ole supergeenejä, jotka suojaavat sua loppuun asti. Voihan niinkin toki olla, siinä tapauksessa voit onnitella itseäs, koska me kaikki ei olla yhtä onnekkaita VAIKKA yritettäis suojella itseämme.

Vierailija

kyllä mun elämänlaatu on NIIN paljon parempi nyt, kun syön terveellisesti ja liikun tarpeeksi.Ja huom. ei terveellisesti syöminen ole sama asia kuin salaatinlehdellä kitkuttelu.

Vierailija

Kun syöt terveellisesti ja liikut, olet virkeämpi ja energisempi, nautit elämästäsi enemmän ja sinulla on parempi vastutuskyky kaikenlaisia tauteja vastaan (kuten vaikkapa lintuinfluenssaa ;)) Tämän takia minä pyrin syömään suht koht terveellisesti ja liikkumaan. Sinänsä mulle on aivan sama miten joku muu, esim. ap, elää joten käännyttäminen ei todellakaan kiinnosta.Ja joo, terveellinen ruoka ei tosiaan tarkoita mitään pelkän porkkanan popsimista, tai ylipäätään kamalaa rasvakammoa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat