Vierailija


MIKSI JUMALA LOI LAPSET?Milloin ikinä sinusta tuntuu, ettet saa otetta lapsiisi, voit lohduttautua sillä, että edes Jumalan kaikkivoipaisuus ei yltänyt hänen lapsiinsa. Luotuaan taivaan ja maan Jumala loi Aatamin ja Eevan.Ja ensimmäiseksi hän sanoi " ÄLKÄÄ!"

" Älkää mitä?" kysyi Aatami.

" Älkää syökö kiellettyä hedelmää" Jumala sanoi

" Kiellettyä hedelmää? Onko meillä kielletty hedelmä? Hei Eeva... meillä on kielletty hedelmä!!!" " Eikä!"

" No on on!"

" Älkää syökö hedelmää!" sanoi Jumala.

" Miksi?"

" Koska olen isänne ja sanon niin!" vastasi Jumala ihmetellen, miksei ollut lopettanut luomistyötään norsujen luomisen jälkeen.Muutaman minuutin kuluttua Jumala näki heidän syövän omenaa ja suuttui!

" Enkö kieltänyt teitä syömästä hedelmää?" hän kysyi.

" Hmmhp" vastasi Aatami.

" No miksi teitte niin?" kysyi Jumala

" En tiedä" , sanoi Eeva.

" Hän aloitti!" sanoi Aatami.

" Enpäs!"

" Juupas!"

" Enpäs!"Jumala sai tarpeekseen ja ilmoitti rangaistuksenaan, että Aatami ja Eeva tulisivat saamaan omia lapsia. Näin oli luotu jatkuvuus, joka ei ikinä muuttuisi.MUTTA EI HÄTÄÄ, TARINA ON TAVALLAAN RAUHOITTAVA: Jos olet yrittänyt hellittämättä ja rakkaudella jakaa viisautta lapsillesi eivätkä he ole ottaneet sitä vastaan, älä ruoski siitä itseäsi. Jos Jumalalla oli vaikeuksia lasten kasvatuksessa, miksi luulet sen itseltäsi onnistuvan helposti.AJATTELEMISEN AIHETTA:

1. Käytät lasten ensimmäiset kaksi vuotta opettaaksesi heidät kävelemään ja puhumaan. Sitten vietät seuraavat kuusitoista vuotta käskien heitä istumaan ja pitämään suunsa kiinni.2. Lastenlapset ovat Jumalan palkkio sinulle siitä, ettet ole listinyt omia lapsiasi.3. Teini-ikäisten äidit ymmärtävät hyvin, miksi jotkut eläinlajit syövät jälkeläisensä.4. Lapset harvoin siteeraavat sinua väärin. Itse asiassa he yleensä toistavat sanasta sanaan, mitä sinun ei olisi pitänyt sanoa.5. Tärkein syy lastenkutsujen pitämiselle on niiden tuottama havainto siitä, että on olemassa vieläkin kauheampia kakaroita kuin omasi.6.Teemme kotimme lapsiturvallisiksi, mutta he pääsevät silti sisään.PÄIVÄN NEUVO:

Ole kiltti lapsillesi. He valitsevat jonain päivänä sinulle hoitokodin.JA LOPUKSI: JOS SINULLA ON STRESSIÄ JA PÄÄNSÄRKYÄ, TEE KUTEN ENGLANNINKIELISEN ASPIRIINIPURKIN KYLJESSÄ LUKEE: " TAKE TWO ASPIRINS" JA " KEEP AWAY FROM CHILDREN!"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat