KUOPION yksityiset ULTRAÄÄNITUTKIMUKSET ?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

en ole Kuopiosta mutta kyselisin minkä nimisia vastaanottoja siellä on jossa on hyvä ultaraääni mahdollisuus? Onko 3-4D ultria?

Hinta tasoa ja palvelua? Haluisin mennä varmistelemaan vauvan sukupuolta ja sellaiseen paikkaan jossa on aikaa ja osaamista ja jaksetaan katsoa, eikä vaan että rakenteet kunnossa, heippa. Samoin paljon on suunnilleen sen ultran omaosuus kela korvauksen jälkeen ja saako missään paikassa sitä jo maksaessa?Kiitos tiedoista jo etukäteen! Vastatakaa ihmeessä jos mitään tietoa.

Kommentit (5)

Ja siellä suosittelen lämpimästi miespuolista lääkäriä (M.S.), häntä ihanampaa gyneä en ole koskaan tavannut. Tutkii tarkasti ja kertoo kaiken tutkimuksen edetessä. Kuvia saa mukaan ison kasan (viimeksi saimme 20kpl) sekä koko tutkimuksen videonauhalle (video pitää viedä itse mukana ja kertoa jo aikaa varatessa että haluaa tutkimuksen nauhalle). Tosin en tiedä onko nyt tänä vuonna sielläkin siirrytty jo dvd aikaan. :)Kela korvasten kanssa ei koskaan ole ollut ongelmia. Hinnat löytyy heidän nettisivuiltansa.

Jos olet kuopiolainen niin tuon Kelan korvauksen kanssa on vähän niin ja näin. Korvaavat rakenneultrasta, etenkin 3/4d sellaisesta hyvin harkinnan varaisesti. Cantista olen paljon hyvää kuullut, en ole siellä käynyt mutta jos päädyt " tavalliseen" ultraan niin suosittelen In-Tiimiä. Tuo tavallinen rakenneultra maksoi muistaakseni reilun satasen ja siitä sain kyllä osan takaisin Kelalta, en kylläkään paljoa. Mutta palvelu on siellä hyvää.

Hinta muistaakseni noin 120¿ josta sai ihan ok korvauksen. Kahden raskauden perusteella (ja muiden gynekäyntien) palvelu ollut hyvää ja asiantuntevaa.

Täällä Kuopiossa ainut yksityinen ultra missä 3d:tä, on Lääkäriasema Cantti:ssa. Rakenneultraan voi varailla aikaa rv 20 paikkeilla. Itselläni on ensi maanantaina, silloin 19+4.

Hinta oli siinä 160 euron paikkeilla. Ultrausaika muistaakseni 20-30 minuuttia. Samassa ultrassa saa 2d -ja 3d kuvaa.

Kela korvaa...apua, en kyllä muista sitäkään tarkkaan (tämä raskaus vie ainakin muistin) ehkä 60 euroa, mikäli asia menee läpi. Kun varasin aikaa, kertoivat että kela on tiukentanut korvausvaatimuksia, täytyy siis keksiä jokin syy miksi tarvitsee ultrausta yksityisellä.

Cantissa käy pääkaupunkiseudulta kuulemani mukaan arvostettu ultraaja Bruno G..joku, varasin siis ajan hänelle, toivoen saavani parasta!Ekku ja Nakke 18+4

En ole Kuopiolainen vaan 200km alemmas suunnilleen sieltä... ja mietin tuota kelakorvausta, että hemskutti jos eivät sitten sitä annakkaan! Kun tulisi omakustannus hinta jutulle n.200¿... onko se sen arvoinen ?Rakenne ultrassa ssukupuolta veikattiin vahvasti tytöksi joten oisko vaan siihen luottamista, ja jos nyt olisikin poika, saa tuolla 200¿ kivoja vaatteita sitten pojallekkin ;) :DDD

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat