Teutonia Timmyt ja käännettävä kuomu?!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

hei, yksi päivä oli puhetta että tämän vuoden Teutonian Timmyissä olisi käännettävä kuomu, joten niitä voisi pitää vauvalla niin että kasvot olisi työntäjään päin.. Nyt kaipaisin hieman valaistusta, että miten sen kuomun saa käännettyä?

Ymmärsinkö oikein, että kuomu lähtee irti ja sen voisi kiinnittää toisin päin.. siis että se kuomun alaosa tulisi jalkaritilän päälle? Mahtuuko silloin Timmyihin hyvin kantokoppa??Kiitos jos joku osaa vastata! Tuolla vastauksella tiedän löysinkö viimein täydellisen ratkaisin meidän vaunuongelmaan?! =)Kommentit (3)

ja homma toimii. Kuomun saa siis sivuissa olevista kiinnityssysteemeista irroitettua ja sitten vaan toisin päin kuomu ja uudelleen kiinnitys. Luulen, että turvakaarenkin saa jotenkin irti, sillä se jää sinne takatilaan vähän eteen. Hyvin varmasti homma pelittää. Itse olisin saattanut kallistua kyseiseen systeemiin, mutta haluan vielä seisomalaudan, joten kallistutaan yhdistelmien tms. rattaiden ostoon ja timmyt lähtee varmaankin myyntiin. Seisomalaudalle ei riitävästi jää tilaa, sillä selkänoja tukee aika eteen.

kuomun kääntö onnistuu. Eli tulee kiinni siihen missä turvakaari on normaalisti, jolloin jalkaritilä jää kuomun alle. Meillä ainakin mahtui Teutonia oma kantokoppa Timmyihin sekä Emman kantokoppa joka on hieman pienempi.

En osaa sanoa onnistuuko tämä kuomun kääntö vanhemmissa malleissa (2004 ja siitä vanhemmat) sillä niissähän kuomu on kiinteästi kiinni työntöaisassa.

Kiva jos kuomun saa kiinni siihen turvakaaren paikalle :) Nyt meille siis löytyi täydelliset vaunut/ rattaat. Onneksi ei enää seisomalautaa tarvita :) Vielä kun tulisi vähän enemmän värivaihtoehtoja noihin Timmyihin ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat