Jos hedelmöittymisestä on kulunut ainakin kaksi ja puoli viikkoa, niin näkyykö se takuuvarmasti alatieultrassa?

Vierailija

Minulla on ollut raskausoireita jo ainakin neljä viikkoa. Raskaustestit ovat olleet negatiivisia (viimeisin 21.10) ja ultrassa kävin silloin kun mahdollisesta hedelmöittymisestä oli kulunut ainakin tuo 2,5 viikkoa (ehkä enemmänkin). Oireeni ovat olleet seuraavanlaisia: kuukautisten aikaan (3vko sitten) vain pientä tiputteluvuotoa, pahoinvointia, alavatsakipuja, selkäkipuja, kipeät rinnat, nänneissä pieniä näppyjä, palelu, nuha, päänsärky, hienhajun voimistuminen, finnejä enemmän, jotkut hajut tuntuu voimakkaammilta, väsymys ja närästys/pienet röyhtäisyt (ennen en ole edes osannut röyhtäistä eikä närästystäkään ole koskaan aikaisemmin ollut).

YTHS:ltä eivät anna minulle lähetettä verikokeeseen (josta tarkistettaisiin raskaushormoni), koska raskaustestit ovat olleet negoja ja ultrassa ei näkynyt mitään ihmeellistä. Gynekologi ei kuitenkaan ultratessaan etsinyt raskautta vaan ultraus tehtiin alavatsakipujen takia. Sen tiedän, että joillekin raskaustesti näyttää positiivista vasta varsin myöhään, mutta onko nyt sataprosenttisen varmaa, että oireeni johtuu jostain muusta kuin raskaudesta kun gynekologi ei mitään raskauteen viittaavaa tuolloin huomannut????

Kommentit (1)

tiedän että se on vaikeaa, mutta takuuvarmasti sinulla olisi 2,5 viikon päästä hedelmöittymisestä jos raskausoireetkin on noin vahvat, sen verran hcg:tä veressä että se olisi näkynyt kotitesteissä plussana. Raskausoireita voi muistuttaa myös muut hormoonihäiriöt. Se ei vain ole mahdollista :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat