Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi ihmeessä ostatte vuorillisia kumisaappaita? Goretexit on keksitty.

Vierailija

Kesäaikaan kumpparit vielä ok, mutta vuorilliset kumisaappaat on kyllä ihan turhat.

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija:

Lainaus:


Ongelmia voi olla vaikka minkälaisia. Huonoilla, jäykillä, vääränkokoisilla, lörpöillä, jalkaan sopimattomilla, ' valmiiksi astutuilla' kengillä jne. lapsen jalka voi kuormittua väärin. Kipua, virheasentoja, lihasten vääränlaista kuormitusta, kävelyn poikkeavuutta normaalista....Lista on loputon.
nuo ongelmat eivät rajoitu vain jalkoihin, vaan jalkojen väärä asento ja poikkeava kävely kuormittavat ihan koko kehoa, esim. selkävaivat...

Myyjän tehtävä on ensisijaisesti myydä. Monet tietävätkin paljon lasten kengistä, toiset taas vähemmän.Todelliset lapsen jalka-asioiden asiantuntijat löytyvät terveydenhuollon puolelta ja tietysti lapsen omista vanhemmista ;-) Yksikään kenkä ei ole niin hyvä, että se kävisi jokaisen lapsen jalkaan.

kun tunnen niin paljon myyjiä ihan k-kaupasta erikoismyymälöihin ja kesähessuista vakituisiin ja kuinka ollakaan heillä on kaikilla jonkunmoisia alennuksia tuotteista. Että kyllä ne myyjätkin saavat sieltä kaupastaan tavaraa ulosmyyntiä halvempaan hintaan.

Ja vaikka eivät edes saisi, niin olisiko sinusta uskottava kenkämyyjä, jonka omalla lapsella olisi vaikkapa rikkinäiset kengät jalassa....

Eli jos vielä hiukan taivutan ja käännän, niin pointti oli se, että ei se kenkäkaupan myyjäkään ole mikään oikea asiantuntija hyvien kenkien suhteen, sen tehtävä on myydä kenkiä. Luulen, että kumisaapaskauppiaan (tai -myyjän) tenavilla on kumisaappaat,

Libero-myyjän lapsi käyttää vain Liberoja, Pampers-myyjän lapsi vain Pamperseja, Tutta-myyjän lapsella on Tutan vaatteitta ja BabyBjörn-myyjän lapsella on BB-potta.....

Joko ymmärrät, mitä tarkoitan?

Motoristina tiedän, että pitkällisen vesisateessa ajon jälkeen goret päällä on aivan märkä. Siis jos on kunnon gorehousut, niin on takamusmärkä kun satulalle valuu vettä ja siinä sitä sitten istuu. Ainut kunnolla pitävä materiaali on se vanhanaikainen sadeasumateriaali. Tämän takia käytän mieluummin lapsellanikin kunnon kumppareita + kurahousuja kuin mitään goreja tai reimateceja. Niistä tulee aina kuitenkin jossain vaiheessa vesi läpi, kun lapsi istuu maassa jne.

saa kuulostaa miltä vaan, mutta ymmärsit varmaan pointin, kunnolliset, lämpimät talvikengät (jotka mielestäni ovat paremmat kuin goretexit).

Yhtenä talvena tein sen virheen, että ostin mukuloille goretexit (eccot ja vikingit) ja aina niitä goreja sai kuivattaa monta päivää ja mukulat mennä pihalle kesäkumppareissa ja tuplavillasukissa. Lopulta meni hermo ja kävin ostamassa kuomat, jotka sentään saa patterilla kuivaksi yön aikana. Vahingosta viisastuneena ostan nykyään lapsille vuorelliset kumpparit ja kunnon talvikengät. V.i.t.u.t.t.a.a vieläkin, että tuhlasin rahani goretexeihin, joilla ei loppujen lopuksi tehnyt yhtään mitään!

Koska kenkäkaupan myyjä, joka oli erikoistunut lasten kenkiin, ei ole koskaan ostanut omille lapsilleen vuorillisia kumisaappaita vaan niiden tilalla Goretexit. Luotan ammattilaiseen tässäkin.

leipäkaupan myyjä ei välttämättä ole leipuri eikä kenkäkaupan myyjä kenkäkauppias?

Kenkäkauppias saa kenkiä todella edullisesti, myyjät ei.terveisin Vaasan laulaja

Vuosi sitten ostin hänelle Elefanttenin goretexit. Jos pakkasta oli kymmenen astetta tai enemmän, eivät jalat pysyneet lämpiminä edes vaunuissa toppapeiton alla! Poika oli tuolloin puolitoistavuotias ja asumme aika pohjoisessa. Tänä talvena meillä on sekä karvavuorelliset kumpparit, Kuomat, joissa on tarrakiristys edessä että Reimatecin saappaat. Jännityksellä odotan, mikä kenkä vie voiton. Onneksi kaikki kengät löytyivät reiluilla alennuksilla, joten sain nuo kolmet kengät samalla hinnalla, kuin pelkät Reimatecit olisivat normaalisti maksaneet.

Sinä kaiketi tunnet kyseisen myyjän, kun pystyt minun näkemykseni vesittämään. Perkkele, kyllä se sitten on uskottava, että se myyjä huijasi meitä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat