Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vastatkaapa nyt joku joka oikeasti tietää? Tukevatko jalkaa liikaa vai liian vähän? Millainen sitten on hyvä pikkulapsen kenkä? Tukeva vai joustava ja mistä kohtaa?

Kommentit (5)

Vierailija

Eikö ole tuttu näky, kun joku parivuotias juoksee vielä jalat harallaan ja neitimäisesti ja koko jalkapohja osuu maahan juostessa eli jalka ei taitu päkiän kohdalta?Paremmissa kengissä juostaan niin, että kantapää osuu melkein peppuun.

Vierailija

Lenkkari ei tue jalkaa ja näin pääsee helposti muodostumaan virheitä jalkoihin. Lenkkareita voi käyttää joskus muttei pääsääntöisesti.

Vierailija

Suurin osa lapsistahan juoksee silleen, että jalat ei paljoa taivu polven kohdalta johtuen just siitä kovasta pohjasta. Tarkoitin taaperoikäisiä. Olen katsonut merkkilenkkareita ja kaikki olleet huonoja. Nahkakenkä paras myös hiekkalaatikolla. Lenkkarit sitten ehkä 5-vuotiaasta ylöspäin.

Vierailija

kenkäkauppiaiden omaa propagandaa...Hyvät lenkkarit on varmasti hyvät jalalle siinä kuin hyvät muutkin kengät.Sen sijaan markettien halpislenkkarit (ja halpis-muutkin-kengät) on varmaan huonit jalalle.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat