Vierailija

Vastatkaapa nyt joku joka oikeasti tietää? Tukevatko jalkaa liikaa vai liian vähän? Millainen sitten on hyvä pikkulapsen kenkä? Tukeva vai joustava ja mistä kohtaa?

Kommentit (5)

Eikö ole tuttu näky, kun joku parivuotias juoksee vielä jalat harallaan ja neitimäisesti ja koko jalkapohja osuu maahan juostessa eli jalka ei taitu päkiän kohdalta?Paremmissa kengissä juostaan niin, että kantapää osuu melkein peppuun.

Lenkkari ei tue jalkaa ja näin pääsee helposti muodostumaan virheitä jalkoihin. Lenkkareita voi käyttää joskus muttei pääsääntöisesti.

Suurin osa lapsistahan juoksee silleen, että jalat ei paljoa taivu polven kohdalta johtuen just siitä kovasta pohjasta. Tarkoitin taaperoikäisiä. Olen katsonut merkkilenkkareita ja kaikki olleet huonoja. Nahkakenkä paras myös hiekkalaatikolla. Lenkkarit sitten ehkä 5-vuotiaasta ylöspäin.

kenkäkauppiaiden omaa propagandaa...Hyvät lenkkarit on varmasti hyvät jalalle siinä kuin hyvät muutkin kengät.Sen sijaan markettien halpislenkkarit (ja halpis-muutkin-kengät) on varmaan huonit jalalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat