Onko lääkäriä tai hoitajaa paikalla? Nouseeko malignissa taudissa aina tulehdusarvot?

Vierailija

Kommentit (14)

Vierailija

niiden nousemisen takia ruvettiin tutkimaaan, mistä johtuu. Kyseessä imusolmuksyöpä.siinä usein oireena crp.n nouseminen, minulle melkein 200.

Vierailija

kilpparista. Esim vasta-aineet koholla tai olet mennyt liikatoiminnalle tai olet vajaatoiminnalla.

Mitkä sun tsh ja t4v arvot ovat viimeksi olleet?

Käy esittämässä asiasi www.kilpirauhas.info ja siellä vieraspalstalle. Kerro siellä arvot ja oireet ja taustaa, niin vastaamme kyllä. Sieltä saat apua varmasti pohdintaan!

Vierailija

Oireita jatkuvasta sairastelusta, lämpöilystä aina yöhikoiluun. Crp ja lasko ok. Hb laskusuuntainen, leuk vielä viitearvon sisällä. Kiitos viitseliäille.

Vierailija

Mitä tarkoitat malignilla taudilla? Maligni on yhtä kuin pahanlaatuinen. Sillä viitataan yleisemmin pahanlaatuiseen kasvaimeen tai syöpään (=malignooma). Tarkoitatko tulehdusarvolla ns. crp-arvoa. Se ei suinkaan nouse kaikissa kasvaimissa, taitaa olla useammin, että ei nouse. Lasko eli senkka voi nousta tietyssä malignoomissa.

Vierailija

lasko on yleisin arvo, mikä nousee, mutta crp harvemmin. jos lasko on koholla eikä tiedetä miksi, sitä syytä yritetään e tsiä.

Kerro mikä sairausepäily kyseessä, voin vastata tarkemmin

Vierailija

Voi nousta vähän tai sit tosi paljon. Ei oo juuri kokemusta kun en oo syöpäosastolla töissä. Kerran yhellä rouvalla oli crp yli 300 ja johtui syövästä mutta en tiedä, miten asia on yleensä.

Vierailija

kasvain kasvaa niin nopeasti, etteivät sisimmät solut ehdi saada happea, jolloin ne kuolevat ja hajoavat ja aiheuttavat sitä kautta CRP:n nousua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat