Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

MISSÄÄN sellaisia vilkkuvalo-kenkiä/lenkkareita?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis sellaisia pois muodista olevia, joissa valot syttyy kun kantapää astuu maahan. Sellaiset pitäisi löytää lapselle fysioterapeutin suosituksesta, kun varvistelee... Houkuttelisi vähän kävelemään kantapäillä. En yhtään tiiä mistä lähtis etsimään, kun ei niitä oo aikoihin näkyny missään... Onko kukaan nähny sellaisia myytävän?! :)

Kommentit (7)

Vierailija

Ainakin Reebokilta löytyy. Olisin ostanut kesällä lapselleni, mutta ei löytynyt niin pienenä kokona kuin 21. Eli ostin sitten Reebokin lenkkarit ilman vilkkuja kokona 21 ja olisikohan maksanut 25e. Vilkulliset lenkkarit maksoivat muistaakseni 27e ja ihan Prismasta vaan.

Vierailija

Taitavat olla kausituotteita, koska ne ovat olleet loppu jo alkukesästä tai ainakaan ei ole ollut kaikkia kokoja. Hintakaan ei ole päätä huimannut, lasten koot noin kympin pari.

Vierailija

harmi ettei meillä päin ole tarjoustaloa... poika olisi halunnut sellaiset taas! mummo osti pari kesää sitten samanlaiset tarjoustalosta ja poitsu ihastui niihin ikihyviksi! =)

Vierailija

En tosiaan tiennyt, että olisivat muodissa. Fysioterapeuttikin sanoi, että ei varmaan löydy, kun eivät enää oo kovin muodissa. Teinisiskoltakin asian varmistelin, ei todellakaan pop. :D Joten näin päättelin asian, etenkin kun tosiaan itsekin muistan että ne yhdessä vaiheessa oli tosi suosittuja ja sen jälkeen en oo niitä kellään nähnyt. ehkä kerran yhdellä lapsella jossain. ;) Täytyypä käydä tsekkaamassa noi kaupat oisko niitä nyt syksylläkin. Voishan niitä ainakin varastossa olla, kun selittää syyn miks tarvii...

Uusimmat

Suosituimmat