Vauva lakkasi äsken hetkeksi hengittämästä! =(

Vierailija

Kamalaa!Kolmikuukautisella vauvalla on flunssa ja äsken nenä ja kurkku niin tukossa, ettei hetkeen saanut lainkaan hengitettyä! Näytti siltä, kuin taju olisi voinut mennä hetkenä minä hyvänsä =(Onneksi sai jotenkin köhäistyä jonkun röörin auki kuitenkin. Kylläpä säikähdin.Olin juuri yrittänyt imeä vauvan nenästä räkää nenä-Friidalla ja olimme antaneet hänelle kuumelääkettä.Huh.. MITÄ JOS YÖLLÄ MENEE NENÄ NIIN TUKKOON, ETTEI SAA HAPPEA?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Jos on niin murskaa sitä, laita sideharson sisälle ja sängynpäätyyn niin ettei vauva saa sitä. Haisee kamalalta, mutta auttaa pitämään vauvan nenän auki.

Vierailija

Siellä sitä ollaan sitten oltukkin ensimmäisen puolen vuoden aikana joka saakelin viikko.Noin pienellä vauvalla kun saturaatioarvot rippuu rajusti ja alle 90% arvo on jo iso.Että hop hop sairaalaan siitä, että hapetukset ainakin mittaavat ja jos vielä on hengityskatkoja niin pitäisi olla jo.Kotona sitten hyvänä ja koettuna keinona on nukuttaa vauvaa sitterissä ;) Tätä kirjoittaessani toivpon että ette ole enää kotona.

Vierailija

jos ei saa hengitettyä, joten tuskin se huomaamatta loppuu? mutta tosiaan, vauva on niin pieni että ehdottomasti lääkäriin. T. saman ikäisen äiti

Vierailija

Menisin välittömästi päivystykseen.Pikkusiskoni tapauksessa selviytyminen oli tunneista kiinni. Lääkäri oli epähuomiossa määrännyt lääkettä, jota ei ollut tarkoitettu kotihoitoon, ja lima irtosi niin voimakkaasti ettei henki enää kulkenut kunnolla.

Vierailija

selitän vielä kerran: lapsella oli kurkussa tahmaista kuumelääkettä 5ml. ei ole luonnollisesti koskaan aikaisemmin " syönyt" mitään noin tuhtia. Lisäksi siellä kurkussa on varmaan limaa, joka on valunut nenästä, kun just suolatippoja laitettiin.lapsella ei ole kuumetta, rauhallinen heti, kun sain räät imettyä ja hän kakottua lääkkeen alas kurkusta. On taas syönyt uudestaan ja kohta taitaa nukahtaa.Lapsi nukkuu vieressämme, joten tarkkailu mahdollista koko yön.Itse en näe tarvetta lääkäriin lähtemisellä, kun tukkoinen nenä saatiin taas auki. Toisaalta tulin tänne järkyttyneenä, kun tämä on eka lapsi.ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat