KEN PARK -leffa! Onko vähän sairas leffa?

Vierailija

Kommentit (10)

Vierailija

Harrastan oikein niiden katselua ja Ken Parkia kävin katsomassa leffassa. Oli hyvä. Hyvät elokuvat aina aiheuttavat mielipiteitä. Katsoin muuten vähän aikaa sitten uudestaan. Oli hyvä vieläkin.

Vierailija

se oli jotenki ällöttävä.. sinä päivänä ku ostettiin kihlat aateltiin mennä leffaan.. mentiin kattoo ken park ku aateltiin sen oleva hyvä. (ei luettu siitä mistään) oli kyl ihan väärä valinta sille päivälle.. sen kattomisesta tuli vain ihmeellinen paha olo..

Vierailija

Sehän taitaa olla k-18, joten ei lapsille, mutta en pitänyt sitä mitenkään erityisen kauheana. Odottelen, että josko pian tulis dvd:lle se Sophie Scholl-leffa, Äideistä Parhain ja Rautakolmonen. AInakin jouluksi toivon mukaan, kun sitä en vietä, vois kattoo nuo. :DOli tarkoitus mennä R&A-festareille tänä vuonna, mutta en sitten saanu lippuja kun olin liian myöhään liikkeellä.

Vierailija

me miehen kanssa ollaan katottu monia rakkautta ja anarkiaa-leffoja. ken park on yksi parhaimmista leffoista. aito kuvaus oikeasta elämästä. hyvin seksuaalinenhan se on, mutta hyvä. ei sovi heikkokermoisille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat