UMPISUOLENTULEHDUS?? Millaisia oireita on ollut teillä, joilta on leikattu umpisuoli?

Vierailija

Poika, 11v, lähti juuri isänsä kanssa päivystykseen, kun on eilisaamusta saakka kipuillut oikealta vatsan ja reiden yhdistymisalueelta.

Soitin päivystykseen ja pyysivät heti näyttämään.

Kipu oli eilen ja päivemmällä hallinnassa Panadolilla, mutta nyt illalla väänsi itkua, kun niin kovin sattui kipulääkkeestä huolimatta :(Odotan miehen soittoa sairaalasta...

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Eräällä läheiselläni otuli ensin aamulla oksennus, sitten oli koko päivän vatsakipuinen ja väsynyt, illalla alkoi sitten kipu siirtyä oikealle alhaalle, ja siinä yhteydessä hyppiminen oli mahdotonta, koska tärähdykset tekivät kovan kivun.

Vierailija

Todennäköisesti ovat sairaalan puolella, jossa ei saa känny olla päällä.Ovat ottaneet tarkkailuun taikka sitten on leikkauksessa..

Vierailija

mutta kirra ei uskaltanut ottaa riskiä. leikkauksen jälkeen tultiin sanomaan että se oli pahasti tulehtunut. mutta sen enään muistan että olin tosi kipee. eikä lääkärit ottaneet tosissaan..toivotaan parasta että syy löytyisi pian!

Vierailija

Mies sairaalassa ja mekin lähdetään kuopuksen , 1v7kk, kanssa katsomaan veljeä kohta.Kiitos kaikille asiaa kanssani pohtineille :))ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat