Seuraa 

Edessä on siirtyminen pinnasängystä tavalliseen sänkyyn ja nyt pähkäilemme kannattaako lapselle ostaa joustinpatja vai riittääkö vaahtomuovipatja. Kokemuksia?

Kommentit (7)

Kroppa kun kasvaa " epätasaisesti" . (Hienosti ilmaistu.) Itse ostaisin nyt 2-vuotiaalle sopivan patjan (esim. unikulmassa on hyvin tietoa millainen hyvä patja on.) ja sitten kouluikäiselle vasta kunnon joustinpatjan. Perusvaahtomuovillakin pärjää hyvin, mutta itse suosin kuitenkin profiloitua patjaa. Lapsi nukkuu kuitenkin niin paljon että mielelläni satsaan sänkyyn ja patjaan.Niin ja jos ostatte suoraan noin pitkän patjan, niin ostaisin ehdottomasti riittävän leveän eli ei 80 cm vaan 90/100cm.Käy ihmeessä liikkeissä kyselemässä, se kun ei maksa mitään.

Meillä taaperon sängyddä on vaahtomuovipatja ja pestävä petauspatja. Pissavahinkoja tulee vielä satunnaisesti ja petari toimii näin hyvin.Joustinpatjaan satsaa sitten kun olem,me hankkimassa aikuistenkokoista sänkyä (sekin aika tulee yllättävän pian...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ollaan harkittu 3v tytölle " prinsessasänkyä" , joka vaatii runkopatjan. Ongelmaksi muodostui juuri se, että tuon ikäinen on vielä liian kevyt joustinpatjalle nukkumaan. En oo kysellyt vielä muista liikkeistä. Kyseisen liikkeen myyjä ei osannut sanoa, mikä olisi se painoraja. Muistan kyllä aiemminkin kuulleen vastaavaa.Pitäisikin lähteä oikeaan huonekaluliikkeeseen kyselemään...

Meillä on kiikarissa sänky joka on 2m pitkä, joten lapsi tulee mahtumaan siihen pitkään. Muutenkin sänky tuntuu olevan enemmänkin vain " sänky" kuin " lastensänky" , siis ei niin lapsellisen oloinen. Niin että tulee todennäköisesti nukkumaan sängyssä vielä kouluiässäkin.Ja petarin alla pidämme joka tapauksessa muovitettua froteeta, niin että joustinpatjakaan ei pääsisi pisuvahingoista kastumaan.Kaipaan nyt vielä muilta kommentteja kannattaako noin pienelle vielä satsata joustinpatjaan, vai tuleeko sängystä ehkä pelkkä " pomppupaikka" ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat