Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme muutamassa 300 kilometrin päähän, ja mietimme, millä viemme tavarat. Niitä ei ihan mahdottomasti ole, joten mahtuisikohan pakettiautoon tavarat? Paljonkohan pakettiauton vuokraaminen maksaa?

Miten te olette organisoineet pitkän matkan muutot?

Kommentit (5)

Muutimme 450km pohjoiseen ennen joulua 2004. Helsingin asunto oli kahden aikuisen yksiö 37m2 ja muutto oli 110m2 omakotitaloon. Koska olimme loppuun asti töissä pääkaupunkiseudulla ja uudet työt alkoivat heti uudella paikkakunnalla oli meidän pakko ostaa uusia huonekaluja jo ennen muuttoa. (Ei tarvinnut tyhjään kotiin muuttaa ja odottaa montaa viikkoa sohvia.)

Asiaan, meidän tavarat mahtuivat juuri isoon rekka-autoon. Eli sellainen täysperävaunullinen rekka mutta ilman sitä perävaunua. Ei olisi ikinä uskonut että meillä oli niin paljon tavaraa. Onneksi otimme muuten olisimme joutuneet ajamaan edestakaisin ja se vasta kallista olisi ollutkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuotiin peräkärry takaisin seuraavana päivänä ja otettiin vielä auton takapenkille jäljelle jätetyt telkkari ja stereot lopuksi, kun palattiin takaisin uuteen kotiin.Meni kyllä ihan kivasti kahden aikuisen 70m2 asunnon kalustus ja tilpehööri n. 200 km matkan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat