Onko joku saanut työpaikan cv:nsä erilaisiin palveluihin (esim. oikotie) rekisteröimällä?

Vierailija

Erilaiset työpaikka/työnhaku/jätä cv-palvelut: toimiiko joku niistä Suomessa?Harkitsemme perheen kanssa muuttoa Suomeen 7 ulkomaanvuoden jälkeen. " Haistelen" tässä nyt mahdollisuuksia löytää työpaikka Suomesta, ja mietin että mikä näistä työpaikkapalveluista on paras, siis toimiiko näistä joku? Oikotie, rekry, työkkärin omat sivut? Onko joku saanut työpaikan cv:nsä rekisteröimällä, tai onko kenenkään otettu edes yhteyttä näiden sivujen kautta, vai onko ajanhaaskausta edes rekisteröityä?

Kommentit (6)

Olen jättänyt muutamaan cv:ni joskus aiemmin ja mistään ei olla otettu yhteyttä. Olen itse ottanut ihmisiä töihin enkä ole palveluja käyttänyt. Monen työhönottajan kanssa olen keskustellut eikä kukaan ole käyttänyt.Tuntuu siltä, että ajatus cv-palvelusta oli hyvä idea, mutta käytännössä ei toimi. Työnantajien tarpeet ovat kuitenkin aina erilaisia eivätkä cv-pankkien hakupalvelut välttämättä toimi joka tilanteissa.En sinuna tuhlaisi kauheasti aikaa, mutta eipä cv:n jättämisestä haittaakaan voi oikein olla.

en ole saanut vaikka muutamaan paikkaan olenkin jättänyt tietoja - tosin yksikin on yliopiston rekry -palvelu, ja kun olen vasta opintojen puolessavälissä on ihan ymmärrettävää että ei yhteydenottja ole kuulunut.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat