" En pääse sinun oikeille synttäreille" !?!?!

Vierailija

Taas se aika vuodesta, kun painiskelen lasten syntymäpäivien kanssa: mitä järjestetään ja missä ja ketä kutsutaan.Jaoimme lapsen kaverit kahteen joukkoon, molemmissa vain sellaisia, jotka tuntevat toisensa eivätkä tunne toisen joukon lapsia. Ja mitä sanoi tuo kaveri lapselleni: en pääse sinun oikeille synttäreille.Ei päässyt meidänkään lapsi heidän " oikeille" synttäreille, sankari ei kuulemma edes seurustellut osan vieraista kanssa, vaan oli vain parin kanssa. Oma lapseni mainitsi asiasta, mutta suhteen luonne on ollut selvillä ennenkin.Nyt vaan sitten riepoo nuo sanat - kuka ne hänelle on sanonut!Miten tämä voikaan aina olla samanlainen painajainen. Huokaa.

Kommentit (11)

Vierailija:

Lainaus:


Ja mitä sanoi tuo kaveri lapselleni: en pääse sinun oikeille synttäreille.
Kuka kaveri ?Lainaus:

Ei päässyt meidänkään lapsi heidän " oikeille" synttäreille, sankari ei kuulemma edes seurustellut osan vieraista kanssa, vaan oli vain parin kanssa. Oma lapseni mainitsi asiasta, mutta suhteen luonne on ollut selvillä ennenkin.
Häh...?Lainaus:

Nyt vaan sitten riepoo nuo sanat - kuka ne hänelle on sanonut!
Mitkä sanat ? " En pääse sinun oikeille synttäreille ?" Kuka niin sanoi ja kenelle ja kenen luulet niin sanoneen ?meillä on jouduttu jakaa vieraat joskus kolmille kutuille. ( suku= oikeat synttärit , koska aina oikeana synytmäpäivänä ) Pihakaverit ja tarhakaverit.Olisiko tässä voinut olla kyse taästä syntymäpäivän " oikeasta " päivästä ?

kutsuttu vaan tulemaan kahdella eri kerralla. Toiseen tulee isommat kaverit ja toiseen pienemmät. Nyt yksi pienemmistä sitten oli sitä mieltä, ettei pääse oikeille synttäreille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat