Tarjan erottaminen oli lapsellinen temppu.

Vierailija
Ja nuo julkiset erottamiskirjeet. Jotenkin todella alhaista.Tiedä vaikka olisi ollut jotakin mustasukkaisuutta taustalla.Ja tuo ahneus juttu. Kuvitteleeko joku, että musiikin tekeminen on nykyään jotakin hyväntekeväisyyttä ja miksi ihmeessä sitä pitäisi tehdä polkuhintaan, kun kukaan muukaan ei sitä tee.No ehkä ne sitten löytää jonkun toisen laulusolistin. On siinä saappaita täytettävänä.

Kommentit (10)

jos eukko rupee esittämään vaatimuksia ja ehtoja, pitää mykkäkoulua jne., siinä on miehellä kosto mielessä kun ero on väistämätön, ei nenille hypitä jos ei olla edes yhtiön jäsen

mitä ne puheet rahan ahneudesta on sitten ??? Tarja pyytänyt lisää liksaa ? Ne kundithan siinä on rahan ahneita, pitävät menestyksen myötä tulleet rahat itsellään eivätkä maksa hyvin tehdystä duunista käypää liksaa. Kundit puhuivat itsensä pussiin....Hole ei ole päästänyt Tarjaan yhtiöönsä osakkaaksi vaan muut bändin jäsenet vaan. Sekin kertoo asiasta jo jotain. Aika mulkkuja ovat Tarjaa kohtaan.

Se bändi on osakeyhtiö, jonka ne kundit omistaa. Tarja siellä vaan duunissa, ei mitään jakoa omistukseen. Tottakai sille muijalle voi silloin kenkää antaa, jos homma ei toimi.

Minkäs sille mahtaa? Ja sivuhuomautuksena, olen fani, ja pidän Tarjan äänestä ja minusta on sääli, että homma ei enää jatku samanlaisena.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat