Vierailija

Pähkätään oikeastaan Craco cosmic:n ja Britax two way eliten välillä. Auttaisi kovasti, jos jollain olisi jakaa kokemuksia edm. istuimista? Käyttömukavuus, tekstiilien kesto jne.

Kommentit (5)

Vierailija

Ja tuo Freeway olisi kannattanut ostaa jo esikoiselle.Freewayssä paljon paremmin jalkatilaa lapselle, joten mahtuu pitempään matkustamaan selkämenosuuntaan. Freewayhän on vain selkämenosuuntaan asennettava istuin, ei kombi-istuin. Minusta nuo kombi-istuimet eivät ole kovin hyviä sivutörmäyssuojiltaan.Esikoinenkin siirtyi Elitestä pois HTS:n turvavyöistuimeen 3 ½ v. ja sanoi, että HTS on mukavampi. Kuopus tulee istumaan Freewayssa niin kauan kun mahtuu ja siirtyy sitten HTS:n turvavyöistuimeen.

Vierailija

Britax on halvempi, joten houkuttelee ostamaan se. Lisäksi, kun sen pitäisi olla ihan testien parhaimmasta päästä. Kiitos vastauksestasi!

Vierailija

toinen uudempi missä parannettu ASIS sivutörmäys suoja. tykätty paljon, isompi lapsista istui 3.5v asti selkä menosuuntaan, ja hyvin mahtui. nyt kun käännetty kasvot menosuuntaan, istuu silti istuimen omissa 5pistevöissä mikä on aina parempi kuin 3pisteiset. muista istuimista ei ole kokemuksia mutta näissä ei ainakaan ole meillä valittamista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat