Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mä en jaksa. Olen kolme yrittänyt itsemurhaa, kuitenkin siinä onnistumatta

Vierailija

Kommentit (15)

Asiasta jonkun verran tietävänä rohkenen väittää, että joka oikeasti on päättänyt itsemurhan tehdä, hän siinä myös onnistuu.

Ap, nuo ovat hätähuuto, sinulla on paha olla. Hae apua rohkeasti!! Et varmasti ole yksin. Voimia sinulle!

Sen jälkeen kun siinä itsemurhassa onnistut et koskaan enää näe ympärilläsi mitään.

Huomenna aamulla kun heräät, tee minulle mieliksi...mene ikkunan ääreen ja katso ulos, katso mitä näet. Maa on kenties kuurassa, ulkona tuulee, ihmiset menevät töihin. Ympärilläsi on elämää, jokainen päivä on uusi mahdollisuus aloittaa alusta.

Anna elämälle mahdollisuus, nauti niistä kaikista pienistä asioista, joita ulkona näet. Mieti miltä tuntuu, ettet näkisi mitään sellaista enää ikinä. Elämää ei ole annettu hukattavaksi. Mitä tahansa pahaa elämässäsi on, huomenna sinulla on mahdollisuus päästä siitä eroon ja aloittaa alusta. Minä lupaan auttaa sinua siinä!!! T: Hyllis

Rohkaise itseäsi ja mene teveyskeskuksen päivystykseen ja sano että nyt en enää jaksa, tarvitsen apua. Voimia sinulle, sinulla voi olla masennus joka vie elämänhaluja ja se on hoidettavissa oleva tauti. Et ole yksin noiden ajatusten kanssa. Apua on saatavilla.

Mieti asiaa ja ajattele syvällisesti.Yhteiskunnan toiminta huomioiden.Tee siitä omat johtopäätöksesi ja lopeta itsesi syyllistäminen.Ratkaisu löytyy kyllä.

se on hätähuuto ja on täysi oikeus ja onni selvitä hengissä itsemurhasta. Minulla siihen liittyi mm. sairaus, pitkä masennuskausi, avioero, miehen uskottomuus ja pettäminen ystävättäreni kanssa, työn menetys ja voimakas pms ja se hetki kun yritin itsemurhaa oli minun elämässä todella musta. En osaa jälkikäteen sanoa yritinkö tosissani vai oliko se hätähuuto. Onnekseni olen hengissä, sillä sen jälkeen elämäni on muuttunut täydellisesti. Nyt olen pienen lapsen äiti ja onnellisesti naimisissa uuden miehen kanssa, elämä ei voisi olla parempaa.

Vierailija:

Lainaus:

Tärkeintä on se, että saat purettua sanoiksi sen, mikä paha olo sinua syö sisältä. Itse onneksi en onnistunut itsemurhassa. Elämä on kuitenkin elämisen arvoista ja elämä voi yllättää sinut positiivisesti.

Uusimmat

Suosituimmat