Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vienkö tuon nuhaisen vauvani päivystykseen vai en!?

Vierailija

Hitto kun en osaa nyt päättää.Kirjoitin aiemmin illalla tänne vauvasta, joka lakkasi hetkeksi hengittämästä, kun nenä oli niin tukossa ja kurkussa ilmeisesti vielä nestemäistä kuumelääkettä.Olo koheni tuossa hetkeksi, mutta nyt vauva heräilee vähän väliä siihen, että nenä on mennyt taas tukkoon. Räkää on imetty pois, mutta näköjään sitä tulee uudestaan vaan.Onko järkeä lähteä päivystykseen kukkumaan? Mitä ne tekevät siellä? Vilkaisevatko vain päällisin puolin ja lähettävät takaisin kotiin?

Kommentit (4)

Vierailija

Niin minäkin olen tehnyt jos en oo osannu päättää ja se on auttanuMeidän vauva oli tosin tukossa kans nyt viikko sitten pahastikkin mutta ilmankostutin auttoi ja nenätipat. Yskä oli kyllä pahan kuuloinen ja hengitys rohisi mutta meni ohi..

Vierailija

johon Lasten- ja nuortensairaalan sivuilla käsketään ensin soittamaan.Ja nyt sitten pitäisi itse arvioida, mihin suuntaan tilanne on kääntynyt. Mutten osaa arvioida!! =(Kun en tiedä, että saako tuo vauva lopulta kohta unen päästä kunnolla kiinni ja meneekö nenä vielä tukkoon jne. jne. Tuntuu kurjalta lähteä retuuttamaan niin itseä kuin vauvaakin keskellä yötä päivystykseen, jos reissuun menee 3-4 tuntia tai pahimmillaan enemmänkin ja lopputulos on vain se, että lääkäri kerran vilkaisee ja sanoo: kotiin nukkumaan ja imet sitä räkää sieltä aina kun nenä menee tukkoon.

Uusimmat

Suosituimmat