Millaisia oireita vauvarokossa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tytöllä oli viikonloppuna todella kova kuume kahden päivän ajan, mutta mitään muita esim vilustumisen oireita ei ollut ja tyttö (vajaa 1v) oli muutenkin ihmeen pirteä kuumeeseen nähden.. Mietin tuossa sitä vauvarokkoa että millainen se olikaan... kun en muista oliko esikoisella ollenkaan sellaista.. Eikös siinä just korkea kuume ollut...?

Entäpä sitten miten helposti menee korviin.. tyttö on ollut hieman kiukkuisempi kun normaalisti tuon kuumeen jälkeen... Oliskohan korvissa... Ei ole vielä ollut mitään nuhaa suurempia " tauteja" meillä, joten taas pitää vähän verestää muistikuvia... =)Kiitos jos joku viitsii vastata!

Kommentit (2)

Vierailija

Vanhemmalla tytöllä oli 8kk iässä..eli ihan yllättäin nousi korkea kuume, jota kesti 3 päivää. Sitten kuume laski yhtä äkkiä kuin tulikin ja siitä muutaman tunnin päästä tuli ylävartaloon (varsinkin selkään) hento punoittava ihottuma, joka ei ollut näkyvissä kuin puoli päivää.Kuopuksemme sairasti vauvarokon jo 2kk iässä viime maaliskuussa (mikä on tosi harvinaista). Korkea kuume nousi sunnuntaina ja maanantaina oltiin jo Oysissä lastenosastolla, pikkuinen oli niin heikossa kunnossa. Aloitettiin antibioottihoito, koska ei ollut tietoa mikä kuumeen aiheutti ja se & Panadol-supot laskivat kuumeen. Torstaiaamuna aikaisin nousi koko kehoon tuttu ihottuma, joka kesti taas puoli päivää. Helpotus oli suuri, kun kuumeeseen löytyi syy :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat